KENWOOD KVC 3173 S CHEF – TOT CE AI NEVOIE ÎN BUCĂTĂRIE

Mașina de bucătărie Kenwood KVC 3173 S Chef permite proprietarului său să îndeplinească numeroase funcții în câteva minute, deoarece este echipat cu diverse accesorii pentru toate ocaziile.

ASAMBLARE ȘI MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE

Fiabilitatea mașinii de bucătărie Kenwood KVC 3173 S Chef este fără îndoială, deoarece producătorul britanic acordă o atenție deosebită unor nuanțe precum calitatea materialelor din care sunt realizate aparatele, precum și calitatea construcției. folosind echipamente de înaltă tehnologie.

Modurile de funcționare ale mașinii de bucătărie Kenwood KVC 3173 S Chef sunt ușor comutate și reglate cu o singură mână în câteva momente. Atașamentele sunt ușor de schimbat, fără a fi nevoie să aveți abilități specifice pentru aceasta. Datorită interfeței intuitive, dispozitivul poate fi folosit de oricine, chiar și de cei care nu au dat niciodată peste o mașină de bucătărie.


ÎN SET

AMESTICĂTOR

Forma acestui amesticător este realizată sub forma mărcii Kenwood. Datorită acestui design, ajunge la toate părțile vasului și este ideal pentru amestecare.

Accesoriul pentru bătut

Pentru a transforma proteina într-o spumă luxuriantă și groasă? Accesoriul pentru bătut îl face ușor. În plus, vă permite să faceți fără efort mousse de unt și să bateți smântâna și să frământați aluatul de clătite fără noduri!

Cârlig pentru aluat

Toată lumea știe cât de greu este să frămânți aluatul. Fixarea cu cârlig pentru aluat vă ajută să frământați aluatul perfect rapid și precis.

BLENDER

Sticla de înaltă rezistență a blenderului este capabilă să reziste amestecului simultan de ingrediente calde și reci. Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil.