Elegant și armonios


Design minimalist elegant


Oferă casei tale un aspect elegant și minimalist. Designul minimalist elegant are un aspect perfect, modern. Deci, se va potrivi armonios în bucătăria ta. Are un finisaj elegant din oțel inoxidabil și uși plate frumoase. Iar mânerele verticale accentuează simetria sa elegantă.

Consum mai mic de zgomot și energie

Tehnologia invertorului digital


Bucurați-vă de mai multă eficiență energetică, mai puțin zgomot și mai mult timp de rulare. Compresorul invertorului digital își reglează automat viteza pentru a se potrivi cerințelor de refrigerare în 7 niveluri. În acest fel funcționează economic și liniștit. De asemenea, oferă o durabilitate excelentă, susținută de o garanție de 10 ani *.


Prospețimea este lipsită de îngheț


No Frost


Păstrați alimentele proaspete mai mult timp fără a fi congelate. Tehnologia No Frost menține o temperatură optimă constantă în fiecare colț, crescând circulația aerului. Acest lucru oprește acumularea de gheață pe alimente, cum ar fi legumele, astfel încât acestea să rămână proaspete pentru degustare. Evită necesitatea dezghețării frigiderului.

Răcește fiecare colț

răcire completă

Asigurați-vă că totul din frigider este răcit eficient pentru a menține alimentele proaspete. Sistemul de răcire All-around răcește în mod uniform fiecare centimetru al frigiderului din colț în colț. Aerul rece este suflat prin orificii multiple pe fiecare nivel al raftului pentru a menține o temperatură constantă și optimă.


Înghețare puternică


Congelați alimentele sau faceți gheață rapid! Prin simpla apăsare a unui buton, funcția Power Freeze setează automat temperatura congelatorului la cea mai mică setare și creează o explozie rapidă de aer rece intens. Este excelent pentru congelarea alimentelor congelate, cum ar fi înghețata și gheața instantanee.



Convenabil pentru a stoca mai mult


Organizați și păstrați lactatele și vinul cu atenție. Raftul pentru lapte / raftul pentru vinuri este special conceput pentru a conține produsele lactate preferate. De asemenea, poate ține în siguranță sticle de vin pentru a le împiedica să se rotească. Puteți profita la maximum de spațiul disponibil și puteți ajunge cu ușurință la tot ce aveți nevoie.