CLASA DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ A++ 
A+++ A++ A+ A B C D      

Fiecare a cincea spălare este gratuită! Aproximativ 90% dintre aparatele electrocasnice Hansa au clasa energetică A++. Aceasta înseamnă că economisești 21% la energie electrică comparativ cu o mașină de spălat vase de clasa A.

INDICATOR ELECTRONIC DE NIVEL DE SARE


Ne pasă de bucătărie și tacâmuri, precum și de eficiență, ne asigurăm că mașinile noastre de spălat vase distribuie automat sarea în funcție de duritatea apei. Dacă există prea puțină sare, senzorii electronici de atingere o vor detecta imediat.

FUNCȚIE DE JUMĂTATE DE ÎNCĂRCARE

Alege momentul potrivit. Cu această funcție, puteți programa mașina de spălat vase să pornească la ora cea mai convenabilă pentru dvs.

PROGRAM INTENSIV 60 °C/170 MIN.

Acest program este ideal pentru oale greu de curățat când programul normal nu este suficient. O prespălare cu apă caldă are loc înainte de ciclul principal de spălare, urmată de două cicluri de clătire fierbinte. Programul intensiv, care rulează la temperatură maximă și cu mult detergent, asigură îndepărtarea completă a depozitelor de grăsime arse.

FUNCȚIE DE JUMĂTATE DE ÎNCĂRCARE

Nu mai trebuie să așteptați ca mașina de spălat vase să fie plină pentru a începe ciclul. Este suficient să umpleți un coș sau două jumătate. Toate aspersoarele vor funcționa în secvență (mod secvențial). Ciclul va economisi timp și bani.

PĂRȚI PLIABILE ALE COȘULUI INFERIOR

Posibilitatea de a regla elementele pliabile din coșuri înseamnă că acestea pot fi ajustate pentru a se potrivi cu farfurii, tigăi și chiar tăvi de copt. Acum puteți spăla cu ușurință orice tigaie sau alte feluri de mâncare mari.

INDICATOR ELECTRONIC DE LIMITARE

Pentru o manipulare blândă a vaselor și o eficiență mai bună a spălării, sarea este distribuită automat, în funcție de duritatea apei. Dacă nu este suficientă sare, senzorii electronici o vor detecta imediat.