Gratar pentru o prajire perfecta

Gratarul Tefal GC706D34 ofera rezultatul perfect la gratar de fiecare data cand vrei sa te bucuri de gustul preparatelor tale preferate. Cu un gratar electric de la un producator de incredere, veti obtine carne suculenta cu o prajire perfecta, de la rare la bine facute. În acest caz, nu trebuie să depuneți eforturi suplimentare. Simplitatea interfeței vă permite să nu vă faceți griji cu privire la controlul procesului de gătit. Utilizați 6 moduri automate cu 5 grade de prăjire, iar indicatorul de pregătire vă va anunța când procesul este finalizat.

Foto 1 Tefal GC706D34
Foto 2 Tefal GC706D34

Ușurință de pregătire

Gratarul de contact Tefal GC706D34 este realizat in culoare argintiu-negru, are un design laconic. Orice ai găti, pește, carne de pasăre sau carne, rezultatul va fi întotdeauna excelent. Tot ce aveți nevoie este să selectați programul dorit și să îl activați cu un singur clic. Gratarul va incalzi automat produsul dupa un algoritm verificat pana la cel mai mic detaliu. De asemenea, puteți găti în modul manual, ajustând singur setările. Indicația de culoare ajută la controlul procesului și a temperaturii de gătire.

Prăjirea pe care o iubești

Un grătar electric puternic permite oricui să se simtă ca un bucătar profesionist. Gătiți carnea cu diferite grade de coacere cu un efort minim. Friptura perfectă se va dovedi întotdeauna datorită unei funcții atent proiectate. Selectați gradul de coacere dorit din 5 disponibile (rar, ușor, mediu, aproape gata și gata). Grătarul este echipat cu un senzor sensibil automat special care determină grosimea bucății de carne și vă permite să obțineți friptura potrivită.

Foto 3 Tefal GC706D34
Foto 4 Tefal GC706D34

Gratar puternic cu 6 setari

Pentru gătit de înaltă calitate, grătarul are o putere de 2000 W, ceea ce garantează o muncă eficientă în orice mod. Producătorul a avut grijă de confort oferind setări automate. Pe panoul de control al unei unități separate, există 6 programe automate, inclusiv pește, carne de pasăre, carne, sandviș, burger și cârnați. Rămâne doar să îl selectați pe cel dorit și să îl activați apăsând. În plus, există un mod special pentru gătirea alimentelor congelate. Bucurați-vă de ușurința de a găti!

Îngrijirea unei alimentații sănătoase

Grătarul electric de contact este echipat cu panouri detașabile din aluminiu turnat. Învelișul lor special antiaderent previne arderea alimentelor. Datorită acestor panouri, puteți găti cu ulei minim sau fără ulei. O astfel de prelucrare este mai benefică pentru sănătate și va fi o mană cerească pentru cei care aderă la o dietă sănătoasă, la dietă, dar uneori vor să se bucure de mâncărurile lor preferate. În același timp, gustul, aroma și aspectul preparatului va fi deasupra. Utilizați tehnologii moderne pentru o dietă sănătoasă.

Foto 5 Tefal GC706D34
Foto 6 Tefal GC706D34

Confort și siguranță în utilizare

Gratarul Tefal GC706D34 este ergonomic, compact si usor de intretinut. Dimensiunile suprafetei de lucru sunt de 30x20 cm, iar suprafata este de 600 de metri patrati, ceea ce va permite sa pregatiti o cina delicioasa pentru intreaga familie. Pentru lichide, este prevăzută o tavă detașabilă pentru a menține bucătăria curată. Toate elementele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Carcasa din oțel inoxidabil puternic diferă prin rezistență la uzură, proprietăți anticorozive. Gratarul electric este rezistent si va va incanta intotdeauna cu preparate delicioase.