KIT WIRELESS MK240 : TASTĂ ȘI MOUSE

Set wireless compact în culori vii

CONVENIENȚĂ, DESIGN COMPACT ȘI LUMINOS

Vă prezentăm un set de accesorii compacte colorate care se vor potrivi perfect în orice spațiu de lucru. Aceste dispozitive oferă tastare rapidă, precizie ridicată de urmărire și derulare netedă. Tastatura și mouse-ul ocupă puțin spațiu și, fără fire, puteți lucra confortabil atât acasă, cât și în deplasare. 

TASTATURA CU SPATIU MINIM

Această tastatură minimalistă deține toate tastele de care aveți nevoie pentru a lucra și lasă mult spațiu micului mouse inclus. Picioarele înclinabile încorporate vă permit să introduceți textul așa cum doriți. Datorită dimensiunilor reduse, kitul poate fi utilizat cu ușurință de către copii.

MOUSE COMPACT CU PROIECTARE SIMETRICA

Mouse-ul wireless compact are un design complet simetric, care se potrivește perfect cu mâinile mici. Vă va fi convenabil să lucrați cu el, indiferent dacă sunteți stângaci sau dreptaci. În plus, poți lua dispozitivul cu tine oriunde te duci - se potrivește ușor în geanta laptopului. Controlul cursorului clar și neted facilitează navigarea.

POSIBILITĂȚI FĂRĂ FĂRĂ FILI

Micul receptor USB este preconfigurat pentru tastatură și mouse și este plug-and-play. Receptorul USB puternic și fiabil de 2,4 GHz oferă o conexiune stabilă până la 10 metri distanță, practic fără întârziere sau abandon.

UN STIL INERENT NUMAI TU

Alegeți pentru dvs. oricare dintre opțiunile pentru designul original și culorile luminoase. Designul elegant și culorile contrastante vibrante fac din acest kit o alegere excelentă pentru acei utilizatori care doresc să-și evidențieze individualitatea.

КЛАВИАТУРА, КОТОРАЯ НИКОГДА ВАС НЕ ПОДВЕДЕТ

Три года работы с клавиатурой и год работы с мышью без смены батареи. Клавиатура имеет надежную влагозащищенную конструкцию.