JBL Bar este o bară audio cu un subwoofer fără fir pentru conectarea la televizor pentru un sunet surround uimitor cu bas puternic. Suportă tehnologia de sunet surround surround, care vă permite să transformați sunetul și televizorul într-un adevărat sistem home theater, iar prezența unui subwoofer activ în kit umple acest sunet cu frecvențe joase de umplere puternice.

Bara de sunet JBL Bar cu calitate de studio de înaltă calitate are un design elegant și dimensiuni compacte. Poate fi așezat convenabil pe un raft sub televizor sau montat pe perete utilizând setul de fixare pe perete. Subwooferul este echipat cu patru picioare în picioare. Bara de sunet se conectează la panoul TV utilizând un singur cablu HDMI cu suport HDCP 1.4. Modelul are și intrări digitale stereo la nivel de linie și optice.

Sistemul de difuzoare JBL Bar este capabil să emită o cameră de dimensiuni medii, umplându-l cu sunet surround de înaltă calitate. Panoul este format dintr-o pereche de tweetere de 32 mm și patru woofere de 57 mm. Un difuzor de 165 mm este instalat în subwoofer, ceea ce face ca puterea totală a întregului sistem să fie egală cu 300 de wați. Puteți controla dispozitivul utilizând o telecomandă completă convenabilă sau utilizând telecomanda de pe televizor - bara de sunet acceptă majoritatea modelelor moderne. JBL Bar are un modul Bluetooth încorporat și poate reda streaming audio de pe dispozitive mobile.