Cuptor cu microunde cu funcționalitate extinsă

Cuptorul cu microunde de casa Sharp R642WW poate fi comparat cu aparatele profesionale din punct de vedere al functiilor. Sistemul de distribuție cu grătar și microunde cu cuarț vă permite nu numai să reîncălziți mâncăruri deja gătite, ci și să gătiți altele noi de la începutul până la sfârșitul procesului. Schimbați o plită și un cuptor plin cu un singur cuptor cu microunde și puteți oricând încânta familia cu o masă cu mai multe feluri, inclusiv desert.

Fotografie 1 Sharp R642WW
Fotografie 2 Sharp R642WW

Programe automate

Acum puteți găti cina cu un singur clic, nu petreceți mult timp după o zi de lucru, cuptorul cu microunde Sharp R642WW o va face pentru dvs. 24 de programe prestabilite vin în ajutor, inclusiv primele feluri, carne la cuptor, cartofi, legume și chiar produse de patiserie. Încărcați produsele, selectați modul corespunzător, timpul și puterea de gătire vor fi determinate automat și se vor schimba independent în proces, trebuie doar să așteptați bip-ul.

Dezghețarea corectă

Nu vă faceți griji despre cum să dezghețați corect carnea tocată sau o bucată mare de carne înainte de a găti. Funcția de dezghețare automată Sharp R642WW presupune o selecție individuală a timpului și intensității expunerii, trebuie doar să introduceți greutatea produsului. Cu un astfel de sistem, dezghețarea are loc uniform pe tot volumul și nu există riscul de a obține margini deteriorate cu mijlocul piesei încă înghețat.

Fotografie 3 Sharp R642WW
Foto 4 Sharp R642WW

Grătar de cuarț

Cuptorul cu microunde Sharp R642WW se descurcă cu prăjirea cartofilor, a cărnii și chiar a puiului întreg, precum și a unui cuptor clasic. Grătarul cu cuarț cu o putere de 1000 W încălzește uniform produsul, creând o crustă apetisantă pe suprafața acestuia. Cronometrul încorporat nu vă va permite să pierdeți momentul în care vasul este gata de servit. Îl puteți folosi chiar dacă nu gătiți în cuptorul cu microunde în acest moment, dar doriți să programați o altă acțiune.

Distributie uniforma

Placa turnantă este combinată cu succes cu sistemul de distribuție uniformă a cuptorului cu microunde utilizat în cuptorul Sharp R642WW. Când îl folosiți pentru reîncălzirea vaselor, nu veți întâlni niciodată o situație în care mijlocul vasului este încă rece și marginile s-au încălzit, chiar dacă reîncălziți o supă cremă care ar trebui în mod normal amestecată. Volumul camerei de 20 l este ideal pentru încălzirea în lot, precum și pentru așezarea vaselor întregi în ea.

Fotografie 5 Sharp R642WW