UN EROU RENĂSCUT


G502 HERO are un senzor optic avansat pentru o precizie maximă de urmărire, iluminare RGB personalizabilă, profiluri de joc personalizate, de la 200 până la 25.600 DPI și greutăți repoziționabile.

HERO 25K

OUR MOST ACCURATE

11 BUTTONS

FULLY PROGRAMMABLE

FIVE 3.6G

ADJUSTABLE WEIGHTS

HERO 25K SENSOR


HERO 25K este cel mai precis senzor de jocuri cu o precizie de ultimă generație și o arhitectură de bază. Cu cea mai rapidă procesare de frecvență a cadrelor de până acum, HERO este capabil de peste 400 IPS în intervalul 100 - 25.600 DPI, fără netezire, filtrare sau accelerare. HERO 25K atinge o precizie la nivel de competiție și cea mai constantă capacitate de răspuns vreodată. Asigurați-vă că vă personalizați și reglați setările DPI utilizând Logitech G HUB.

11 BUTOANE PROGRAMABILE


Utilizați Logitech G HUB pentru a programa comenzile și macrocomenzile preferate pe fiecare dintre cele 11 butoane. Construiți, ghemuiți-vă, corp la corp, vindecați ... puneți mișcările de putere la îndemână. Salvați profilurile gata de redat direct pe mouse pentru a vă duce setările oriunde.

ON-THE-FLY DPI


Ciclează în sus și în jos prin până la cinci setări DPI cu un singur clic. Trei indicatoare luminoase DPI vă indică setarea pe care vă aflați. Personalizați aceste setări DPI cu Logitech G HUB sau utilizați setările implicite imediat.

DPI SHIFT BUTTON


Adaugă și mai mult control jocului tău cu schimbarea rapidă a DPI de la sensibilitate ridicată la sensibilitate scăzută. Amplasat convenabil în partea stângă a mouse-ului, țineți apăsat butonul DPI Shift pentru a trece rapid la direcționarea cu precizie a lunetistului. Personalizați sensibilitatea DPI Shift în G HUB sau modificați-o pentru a executa complet o altă funcție.

MEMORIE LA BORD


Utilizați Logitech G HUB pentru a vă salva setările în memoria de pe mouse și a le lua cu dvs. Setările dvs. salvate vor funcționa pe orice computer fără software suplimentar sau orice autentificare necesară.

ROATĂ DE DERULARE HIPER-RAPIDĂ ÎN MOD DUAL


Deblocați rotița de derulare pentru derularea continuă extrem de rapidă pentru a roti rapid prin pagini lungi sau blocați-o pentru derularea cu un singur clic. Roata grea, metalică, oferă un control încrezător, neted și satisfăcător pentru ambele moduri.

GREUTATE REGLABILĂ


Reglați fin simțiți mouse-ul și alunecați în avantajul dvs. Cinci greutăți de 3,6 g vin cu G502 HERO și sunt configurabile într-o varietate de configurații ponderate față, spate, stânga, dreapta și centru. Experimentați cu alinierea și echilibrul pentru a găsi locul potrivit pentru a vă optimiza performanțele de joc.

LIGHTSYNC RGB


Tehnologia LIGHTSYNC este RGB de generație următoare, care poate fi condusă de jocuri, sunet sau ecran pentru a oferi cea mai captivantă experiență RGB vreodată. Selectați dintr-un spectru complet de aproximativ 16,8 milioane de culori și sincronizați animațiile și efectele de iluminare cu celelalte dispozitive Logitech G. Personalizați totul rapid și ușor folosind Logitech G HUB.

DETALII GATA DE JOC


În plus față de caracteristicile de bază de performanță și personalizare, multe detalii au fost proiectate și proiectate cu atenție. Căutați butoane primare cu întrerupătoare mecanice, mânere laterale cauciucate, ușă magnetică cu cavitate de greutate și multe altele.

PLAY ALL OUT

Aceasta este cea mai proastă versiune a mouse-ului de joc G502, preferat de fani. Urmează exemplul lui Evelynn și spune-i cine este șeful cu senzorul de jocuri HERO 25K avansat.

IN CUTIE


Mouse de joc G502 HERO


Opțional 5x 3,6 g greutăți și carcasă


Documentația utilizatorului