Aparat de cafea ideal pentru casa si birou

Aparatul de cafea Saeco Lirika Black este special conceput pentru utilizare acasă, precum și în birouri și cafenele mici. Performanța ridicată și fiabilitatea permit mașinii să manipuleze cu ușurință sarcini grele. Recipientele încăpătoare pentru apă, cereale și zaț nu vă vor distra adesea atenția de întreținere. Prezența unui cappuccinatore manual extinde semnificativ funcționalitatea mașinii. Aparatul de cafea poate pregăti simultan două căni de băutură proaspătă parfumată.

Foto 1 Saeco Lirika
Foto 2 Saeco Lirika

Rasnita de cafea incorporata

Aparatul de cafea Saeco Lirika Black este echipat cu o rasnita de cafea productiva cu bavuri rezistente. Rasnita de cafea functioneaza aproape silentios, poti regla gradul de macinare in functie de tipul de cafea si preferintele personale.

Management convenabil

Apăsați butonul de pe unitatea de comandă și în doar un minut vă puteți bucura de cafea proaspătă, revigorantă. Pentru a obține cafeaua la care ai visat, programează temperatura băuturii, volumul de apă și cantitatea de cafea per porție. Afișajul informativ afișează informații despre funcționarea mașinii și vă informează despre necesitatea unei proceduri de întreținere.

Foto 3 Saeco Lirika
Foto 4 Saeco Lirika

Cappuccinator

Aparatul manual de cappuccino cu funcție rapidă de abur va forma spumă densă de lapte pentru cappuccino. În procesul de spumare a laptelui, puteți regla cantitatea de spumă și densitatea acesteia. De asemenea, puteți obține apă fierbinte pentru prepararea ceaiului, rotind butonul cappuccinatore în poziția corespunzătoare.