Xiaomi Mi LED Smart Bulb Warm White



Lampă inteligentă indispensabilă

Lampa inteligentă cu LED-uri de la Xiaomi are un design clasic și simplu, cu logo-ul mărcii , este fabricată din materiale ecologice și are o formă ergonomică, ușor de utilizat. Carcasa este realizată din plastic alb mat, iar suportul este din aluminiu care conduce bine căldura. Lampa LED Xiaomi Mi Smart Bulb Warm White se va integra perfect în orice interior datorită designului său minimalist și se va potrivi bine cu diferite dispozitive de iluminat.




Lampa inteligentă permite reglarea intensității luminii și a culorii sale, ajutând la crearea unei atmosfere potrivite pentru odihnă, muncă și nevoile zilnice.



De ce inteligentă?

Lampa este considerată inteligentă deoarece poate fi sincronizată cu diverse sisteme de casă inteligentă, precum Mi Home, Amazon Alexa, Google Home și Yandex Station. Controlul poate fi realizat prin intermediul unei aplicații mobile speciale de pe smartphone cu sistem de operare iOS sau Android. Sincronizarea se face prin Wi-Fi. De asemenea, lampa poate fi controlată prin comenzi vocale, conectând-o la un sistem de casă inteligentă cu asistent vocal.



Caracteristici tehnice

Puterea becului este de 8 W, ceea ce permite economisirea energiei electrice. Lampa utilizează un soclu E27, iar temperatura maximă de culoare este de 2700K. Opțional, puteți regla luminozitatea între 40 și 810 lumeni. Lampa se remarcă prin durata sa de viață lungă (până la 25000 de ore).