Alarma usa deschisa

Pentru o mai bună conservare a alimentelor, alarma ușii deschise se declanșează după 60 de secunde.

Funcție de blocare pentru copii

Funcția de blocare pentru copii previne oprirea accidentală a aparatului. Când funcția de blocare pentru copii este activată, simbolul corespunzător este afișat pe afișajul MagicEye.

Depozitare cu vibrații minime

Chiar și scuturarea ușoară poate afecta negativ procesul de maturare a vinurilor și poate preveni precipitarea taninurilor. Compresoarele special concepute cu un nivel de vibrații excepțional de scăzut asigură condiții optime pentru depozitarea vinurilor în toate modelele de dulapuri pentru vinuri.

Filtru de cărbune activ

Mirosurile străine cu expunerea lor îndelungată pot afecta negativ calitatea vinului depozitat. În dulapurile pentru vinuri, filtrele de cărbune activ FreshAir înlocuibile asigură o calitate optimă a aerului.

Umiditate excelentă

Umiditatea optimă a aerului este unul dintre cele mai importante criterii pentru păstrarea corectă a vinurilor. Acest lucru menține dopurile elastice și previne uscarea acestora. Pentru a preveni uscarea dopului, sticlele trebuie depozitate orizontal. Datorită unei umidități menținute constant de 50%, dulapurile pentru vinuri creează condiții ideale pentru depozitarea vinului. Umiditatea aerului din dulapurile climatice pentru vin poate fi reglată după cum este necesar folosind butonul de ventilație.

Balamale uși reversibile

În mod standard, frigiderele sunt echipate cu o ușă care se deschide de la stânga la dreapta. În același timp, pentru o deschidere mai convenabilă și o adaptare la condițiile din cameră, ușa poate fi reatârnată și, prin urmare, poate schimba partea deschiderii.

Dulapuri pentru vinuri climatice

Dulapuri pentru vinuri climatice oferă condiții de depozitare asemănătoare cu o cramă. În toate departamentele spațiului intern al unor astfel de dispozitive, se menține o temperatură constantă. Dacă este necesar, poate fi reglat în intervalul de la +5 °C la +20 °C. Dulapurile pentru vinuri climatice sunt alegerea ideală atât pentru depozitarea, cât și pentru învechirea vinurilor. In functie de temperatura setata, aceste dulapuri pentru vinuri sunt potrivite si pentru depozitarea unor stocuri mari de vinuri la temperatura de servire. În seriile GrandCru și Vinothek, Liebherr oferă dulapuri pentru vinuri cu climatizare controlată în diferite dimensiuni și cu echipamente diferite.