Indicator digital de temperatură

Temperatura de depozitare a vinului este setată pe panoul de control, iar un indicator digital va arăta temperatura reală la cel mai apropiat grad. Alarma sonoră și vizuală informează despre o ușă deschisă și/sau o schimbare a temperaturii în interiorul răcitorului de vin. Panoul de control este echipat cu o funcție de blocare pentru a împiedica copiii să modifice setările.

Iluminare cu LED

Modelele de dulapuri pentru vinuri folosesc conceptul modern de iluminare LED fără radiații UV. Datorită încălzirii minime a LED-urilor, iluminarea interioară a afișajului de vin poate fi lăsată aprinsă pentru perioade lungi de timp.

Sistem de răcire cu putere

Sistemul puternic PowerCooling asigură răcirea rapidă a alimentelor proaspete și menținerea uniformă a temperaturii din interiorul compartimentului frigider. Un comutator de contact încorporat asigură că ventilatorul se oprește automat atunci când ușa frigiderului este deschisă.

Interval de temperatură reglabil

Pentru procesul optim de maturare a tuturor vinurilor, atât roșii cât și albe, este important să le păstrați în intervalul de temperatură ideal pentru aceasta. Poate fi reglat și întreținut cu mare precizie prin intermediul unui sistem de control electronic de precizie și tehnologie climatică avansată, chiar și în condiții de fluctuații mari ale temperaturii ambientale.

filtru de cărbune activ

Mirosurile străine cu expunerea lor îndelungată pot afecta negativ calitatea vinului depozitat. În dulapurile pentru vinuri, filtrele de cărbune activ FreshAir înlocuibile asigură o calitate optimă a aerului.

Depozitare cu vibrații minime

Chiar și scuturarea ușoară poate afecta negativ procesul de maturare a vinurilor și poate preveni precipitarea taninurilor. Compresoarele special concepute cu un nivel de vibrații excepțional de scăzut asigură condiții optime pentru depozitarea vinurilor în toate modelele de dulapuri pentru vinuri.

Umiditate excelentă

Umiditatea optimă a aerului este unul dintre cele mai importante criterii pentru păstrarea corectă a vinurilor. Acest lucru menține dopurile elastice și previne uscarea acestora. Pentru a preveni uscarea dopului, sticlele trebuie depozitate orizontal. Datorită unei umidități menținute constant de 50%, dulapurile pentru vinuri creează condiții ideale pentru depozitarea vinului. Umiditatea aerului din dulapurile climatice pentru vin poate fi reglată după cum este necesar folosind butonul de ventilație.