Acoperire SmartSteel

Învelișul SmartSteel este mult mai puțin probabil să arate amprente și este foarte ușor de curățat.

Humidor: control electronic de înaltă precizie

Sistemul de control electronic de înaltă precizie vă permite să reglați temperatura de la +16°С la +20°С. Dacă este necesar, umiditatea poate fi reglată în intervalul de la 68% la 75%. Umidificatorul are o alarmă care vă avertizează când temperatura de depozitare crește sau scade.

Humidor: raft de prezentare

Raftul de afișare din cedru spaniol este ideal pentru depozitarea trabucurilor vrac și poate fi îndepărtat cu ușurință în scopuri de prezentare.

Alarma usa deschisa

Pentru o mai bună conservare a alimentelor, alarma ușii deschise se declanșează după 60 de secunde.

Funcție de blocare pentru copii

Funcția de blocare pentru copii previne oprirea accidentală a aparatului. Când funcția de blocare pentru copii este activată, simbolul corespunzător este afișat pe afișajul MagicEye.

Montare pe perete

Modelele compacte de dulapuri pentru vin (WKes 653, ZKes 453, CMes 502) pot fi atașate de perete ca element interior cu acces ușor la servire.

Humidor: Climatul ideal pentru depozitarea trabucurilor

Pentru a obține plăcerea maximă de la trabucuri, acestea ar trebui păstrate după producție în camere climatice speciale la o umiditate de 68% până la 75%. Menținerea umidității în acest interval și menținerea temperaturii de depozitare între +16°C și +20°C este necesară pentru maturarea corespunzătoare a trabucurilor și prevenirea deteriorării calității acestora. Depozitarea trabucurilor în condiții de umiditate scăzută face ca trabucurile să se usuce și le afectează negativ calitatea și aroma. Dacă umiditatea este prea mare, există riscul de mucegai pe frunzele scumpe de tutun. Humidorul oferă condiții climatice ideale pentru depozitarea sau maturarea trabucurilor pentru o perioadă lungă de timp. Un sistem de control electronic cu panou tactil de înaltă calitate, combinat cu senzori de temperatură și umiditate, garantează un control precis al temperaturii și umidității.

Humidor: umiditate ideală

Recipientul încorporat conține un litru de apă distilată. Senzorii de umiditate monitorizează consumul de apă, asigurându-se că umiditatea este menținută cu precizie la nivelul dorit. Indicatorul vizual informează prompt utilizatorul despre necesitatea reumplerii recipientului cu apă.

Humidor: Raft de afișare

Raftul de afișare este ideal pentru depozitarea trabucurilor libere. Este ușor de îndepărtat pentru prezentarea convenabilă a trabucurilor.

Humidor: rafturi interioare din cedru spaniol

Două rafturi de prezentare de diferite înălțimi și două rafturi de depozitare pentru trabucuri sunt realizate manual din cedru spaniol.