Caracteristica cheie a congelatorului GN 1066 este tehnologia NoFrost. Această tehnologie este rar întâlnită la modelele de această dimensiune. NoFrost simplifică foarte mult procesul de utilizare și adaugă confort, deoarece nu mai trebuie să vă gândiți la dezghețare. În plus, congelatorul are un sistem de control electronic cu capacitatea de a regla temperatura în trepte de 1 grad. Modelul este echipat cu 3 recipiente din plastic, 2 rafturi suplimentare din sticla si 2 acumulatori de frig. Caracteristicile de design vă permit să plasați congelatorul aproape de peretele din spate sau să îl instalați într-o nișă de mobilier.

Tehnologia fără îngheț

Uitați de dezghețare. Congelatorul Liebherr GN 1066 este echipat cu tehnologia NoFrost. Înghețarea produselor are loc cu ajutorul circulației aerului rece, iar excesul de umiditate este îndepărtat din cameră. Gheața nu se formează în congelator, iar alimentele depozitate nu sunt acoperite cu îngheț. Tehnologia profesională Liebherr garantează o depozitare sigură și convenabilă. 

Sistem electronic de control

Sistemul de control al congelatorului Liebherr GN 1066 constă dintr-un afișaj MagicEye și patru butoane. Afișajul oferă informații despre starea camerei, funcțiile activate și modul de temperatură. Sistemul de control garantează menținerea unei temperaturi precise, iar setarea acesteia se realizează în pași de 1 grad. 
Funcția „blocare pentru copii” împiedică oprirea accidentală a aparatului. Când această funcție este activată, simbolul corespunzător este afișat pe afișajul MagicEye.
Dacă temperatura reală se abate de la temperatura setată, dispozitivul va da semnale vizuale și acustice. 

Funcția Superfrost

Funcția de congelare rapidă SuperFrost este activată de un buton separat și vă permite să congelați alimentele cu păstrarea maximă a vitaminelor și a elementelor utile. Se recomanda activarea functiei cu cel putin 6 ore inainte de a introduce alimentele in camera. Când alimentele sunt înghețate, funcția se va opri automat și aparatul va reveni la funcționarea standard. Activarea SuperFrost este semnalată de simbolul corespunzător de pe afișaj.

Sistemul VarioSpace

VarioSpace este un sistem intern de organizare a spațiului care garantează îndepărtarea ușoară a tuturor containerelor și rafurilor. Datorită acestui fapt, în cameră pot fi plasate produse dimensionale de forme și dimensiuni nestandard.