Frigiderul clasic cu două camere cu congelator din seria Comfort a devenit cea mai bună soluție pentru bucătăriile moderne, deoarece are toate proprietățile necesare. Realizat in culoarea clasica alb, acest model va aduce un farmec si prospetime deosebita interiorului bucatariei tale. Tehnologia modernă a acestui frigider vă va ajuta să gestionați dispozitivul cu ușurință. Indicatorul digital afișează temperatura și modul, care pot fi schimbate rapid cu o singură atingere.

ochi magic

Un afișaj digital, multifuncțional, pe corpul dispozitivului sau pe ușa acestuia vă permite să controlați echipamentul cât mai confortabil posibil. Acest panou de control afișează informațiile necesare despre funcționarea frigiderului. Acum puteți modifica setările în orice moment, cu doar câteva atingeri cu degetul.

superîngheț

Cu ajutorul tehnologiei prezentate, puteți congela cu ușurință alimentele, cheltuind un minim de energie. Prin scăderea rapidă a temperaturii în congelator (până la -32 de grade), produsele păstrează toate macro și microelementele utile. La sfârșitul înghețului, congelatorul revine la funcționarea normală și economisește pe cât posibil consumul de energie.

VarioSpace

Nu a fost niciodată atât de ușor să organizezi spațiul din congelator. Cu ajutorul a trei recipiente, poți distribui produsele într-un mod complet sigur, eliminând contactul dintre cele care nu se amestecă bine între ele.

nu îngheț

Tehnologia modernă NoFrost vă permite să păstrați alimente congelate pentru o perioadă lungă de timp. Acum puteți uita de înghețarea gheții de pe pereții camerei, precum și de înghețul de pe produse. Datorită acestui sistem, nu mai este nevoie să dezghețați alimentele, vă puteți bucura pur și simplu de ierburi proaspete, parfumate sau de un compot de fructe de vară delicios, de casă, chiar și iarna.

DuoCooling

Tehnologia unică DuoCooling este două circuite frigorifice independente cu ajutorul cărora poți controla cu precizie temperatura din camere. Datorită acestui sistem, schimbul de aer între cele două camere este exclus, ceea ce înseamnă că produsele nu vor fi supuse intemperiilor și apariției unui miros neplăcut.

Răcire cu putere

Frigiderul are un sistem Power Cooling. Sistemul de dezghețare prin picurare previne apariția și acumularea de îngheț pe pereții echipamentului. Dezghețarea are loc automat. Acum nu mai este nevoie să dezghețați manual camera.

Ușă SealReady

Bandă de etanșare detașabilă, vă permite să faceți întreținerea mai ușoară și mai eficientă a frigiderului dumneavoastră.