În ciuda dimensiunilor sale compacte, T 1414 este destul de încăpător, cu un volum util de 122 de litri. Dimensiunile modeste nu împiedică T 1414 să fie un frigider cu drepturi depline care își îndeplinește perfect funcțiile de răcire, depozitare și congelare a alimentelor. O alegere excelentă pentru o bucătărie compactă, birou sau cabană. Caracteristicile de design vă permit să plasați frigiderul aproape de peretele din spate, să îl instalați într-o nișă de mobilier sau sub suprafața de lucru.

Control mecanic

T 1414 este echipat cu un sistem de control mecanic ușor de utilizat și fără probleme. Controlul rotativ este folosit pentru a porni/opri aparatul și pentru a seta temperatura. Funcția CoolPlus asigură că frigiderul funcționează corect atunci când temperatura ambientală este de aproximativ 15°C sau mai mică.

Congelator

Compartimentul congelator al frigiderului T 1414 este marcat cu 4 stele. Acest marcaj indică faptul că temperatura de -18°C este menținută stabil în cameră. Aceasta înseamnă că camera este potrivită atât pentru depozitarea pe termen lung a stocurilor, cât și pentru congelarea alimentelor proaspete. Acesta este un congelator mic, dar absolut complet. 

Husa detasabila

Frigiderul T 1414 este o alegere excelentă pentru bucătăriile compacte. Pentru a economisi spațiu în bucătărie, dispozitivul poate fi instalat sub suprafața de lucru. Capacul superior detașabil al frigiderului contribuie la această instalare. Îndepărtarea capacului nu necesită instrumente speciale sau abilități speciale. Procesul este descris în detaliu în instrucțiunile pentru frigider. 

Rafturi de usi

Frigiderele de dimensiuni mici sunt rareori echipate cu rafturi de uși cu drepturi depline. Motivul principal pentru aceasta este economisirea spațiului interior. Dar inginerii Liebherr au reușit să rezolve această problemă, modelul T 1414 are trei rafturi de uși încăpătoare. Este important ca adâncimea rafurilor principale ale compartimentului frigider să nu fie redusă. Raftul inferior al ușii este conceput pentru depozitarea sticlelor și este echipat cu un suport special.