MultiGrill

SIMPLU DAR FUNCȚIONAL

Grătarul electric DeLonghi combină ușurința în utilizare și versatilitatea. Cu ajutorul acestuia, puteți nu numai încălzi bucatele pregătite până la o crustă crocantă, ci și să pregătiți rețele preferate! Friptură suculentă fără ulei vegetal, legume la grătar, burgeri unici și multe altele. Toate acestea pot fi gătite fără prea mult efort și o varietate imensă de feluri de mâncare, dacă aveți un grătar DeLonghi.

2 MODURI DE GATIT

Datorită designului inteligent al grătarului DeLonghi, veți avea ocazia să gătiți ambele feluri de mâncare clasice la grătar și să le folosiți ca grătar barbeque. Adesea anotimpul strică planurile de a ieși la un frigărui, cu grătarul electric DeLonghi, vă puteți bucura oricând de orice fel de mâncare " la grătar", chiar și fără a părăsi casa. Pur și simplu deschideți complet grătarul și utilizați-l ca un grătar barbeque deplin.

CE INTRĂ ÎN COMPLECT

Pe lângă funcționalitatea acestui grătar, care a fost deja menționată mai sus, setul său complet vă va permite să diversificați numărul de feluri de mâncare pregătite. Într-adevăr, pe lângă plăcile de grătar standarte, modelul DeLonghi are și un set de plăci plate. Ele pot fi folosite ca o simplă tigaie, dar nu folosesc ulei, deoarece stratul antiaderent de pe plăci minimizează șansa de a distruge capodopera culinară.

RAPID, GUSTOS ȘI SĂNĂTOS

Cu grătarul electric DeLonghi, al cărui preț este la un nivel accesibil, puteți găti aproape orice fel de mâncare, în orice moment al anului și în orice zi a săptămânii. Doar instalați plăcile necesare. Porniți aparatul, setați modul dorit (modul grătar barbeque sau modul grătar închis), setați temperatura necesară. În câteva momente, suprafața se va încălzi până la nivelul specificat. Puteți începe să pregătiți mâncare sănătoasă și gustoasă.