Raza crescută

Tehnologia de construcție a monitorului asigură o traiectorie de îndoire a țesăturii ecranului de 1800R (1800 mm), similară cu IMAX. Această abordare oferă un câmp vizual extins, o profunzime mai tangibilă a imaginii, un minim de detalii care distrag atenția. Contrast 3000:1 oferă detalii de înaltă calitate bazate pe o matrice cu o rezoluție de 1920x1080. Nimic nu vă va împiedica să vă scufundați în atmosfera vizuală și să experimentați o nouă experiență de agrement multimedia.

Foto 1 Samsung LC27F390FHIXCI

Totul pentru confortul tau

Pe langa raza de indoire 1800R, monitorul Samsung LC24F390FHIXCI are mai multe optiuni care au grija de sanatatea utilizatorului. Oftalmologii au confirmat că un ecran curbat este capabil să amelioreze oboseala ochilor în comparație cu unul plat. Modul Eye Saver completează acest efect prin eliminarea luminii albastre care este greu de perceput de retină. Doar un clic vă poate salva ochii. Funcționalitatea Flicker Free reduce pâlpâirea. Acum organele tale de vedere vor fi mult mai confortabile.

Foto 2 Samsung LC27F390FHIXCI

Inovație maximă

Producătorul a combinat cele mai bune inovații într-un singur dispozitiv. Raportul de contrast static de 3000:1 combinat cu tehnologia VA oferă culori mai bogate, ceea ce este deosebit de important pentru alb și negru de bază. Opțiunea de reducere a împrăștierii luminii permite dispozitivului să arate cele mai profunde negrii chiar și în zonele de margine ale afișajului.

Foto 3 Samsung LC27F390FHIXCI

Opțiune AMD FreeSync

Jucătorii vor aprecia funcționalitatea AMD FreeSync - o tehnologie care minimizează golurile și întârzierile din joc. Sincronizează frecvența cadrelor cu rata de reîmprospătare, creând astfel o experiență de joc fluidă cu efectul imersiei complete. Prin activarea modului de joc, veți avea și un efect pozitiv asupra calității imaginii, unde zonele întunecate vor fi mai clare și mai expresive.

Foto 4 Samsung LC27F390FHIXCI

Design avansat

Profilul perfect de afișare ultra-subțire al monitorului Samsung LC24F390FHIXCI cu o grosime de 10 mm este de aproape 2 ori mai compact în comparație cu modelele clasice ale mărcii. Standul rotund se încadrează perfect în conceptul de ansamblu, completându-l și devenind o garanție a stabilității în avion.

Foto 5 Samsung LC27F390FHIXCI

Îngrijirea planetei

Funcționarea eficientă din punct de vedere energetic va reduce luminozitatea la un nivel confortabil și, astfel, va economisi resurse. Pe lângă setările manuale (cu 25% și 50%), puteți utiliza modul automat, care reduce consumul de energie cu până la 10%. Procesul de reducere a luminozității este neted și nu creează condiții incomode pentru muncă și odihnă.

Foto 6 Samsung LC27F390FHIXCI