Aparat de cafea De'Longhi Dedica EC685.R
CZ Category Bannery DLG Dedica

Aparatul de cafea Dedica este un companion indispensabil atunci când doriți să vă bucurați de o cafea italiană excelentă din confortul propriei case. Designul unic al cafetierei Dedica conține o serie de soluții funcționale care vor face ca fiecare ceașcă de cafea proaspăt preparată să fie satisfăcătoare chiar și pentru cei mai exigenți băutori de cafea. Designul compact al aparatului de cafea are doar 15 cm lățime și se va potrivi în orice bucătărie.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Насадка для вспенивания молока

Spumator de lapte

Давление 15 бар

Presiune 15 bari

Приготовление 2 кофейных напитков одновременно

Pregătirea simultană a 2 cafele

Легкое обслуживание

Întreținere ușoară

Возможность использования высоких стаканов

Posibilitatea de a utiliza pahare înalte

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Espresso cu spumă de cremă de alune

Funcționarea aparatului este foarte simplă. Rotiți butonul sau apăsați butonul și savurați băutura dvs. preferată de cafea. În kit veți primi filtre pentru a prepara una sau două cești de cafea. Alegeți filtrul potrivit și preparați chiar și două cești de espresso în același timp, fără a pierde calitatea și aroma. Filtrele De'Longhi au un fund dublu, care garantează o aromă excelentă și o cremă bogată de nuci aurii. Filtrul este potrivit și pentru pliculețele ESE. Presiunea de 15 bari asigură extragerea optimă a cafelei.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Savurează-ți cappuccino-ul preferat

Vă place un cappuccino cremos? Pregătiți spuma de lapte perfectă cu sistemul Cappuccino. Puteți seta spumatorul de lapte în două poziții, în funcție de dacă doriți un latte catifelat sau o cafea Flat White intensă. Spumatorul este fabricat din oțel inoxidabil pentru o îngrijire ușoară și confort.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Funcții suplimentare ale mașinii de cafea

Înălțimea reglabilă a tăvilor vă permite să utilizați cești de înălțimi diferite, de până la 12 cm. Cafeaua poate fi preparată fie în ceașca dvs. preferată, fie în paharul elegant pentru cafea latte macchiato. Temperatura ideală a cafelei este garantată nu numai de posibilitatea de a seta unul dintre cele trei niveluri de temperatură, ci și de un loc special pentru încălzirea ceștilor. Cafetiera De'Longhi are o capacitate a rezervorului de apă de 1,1 litri.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Confort și ușurință în utilizare

Puteți scoate și umple cu ușurință rezervorul de apă și puteți goli tava de picurare. De asemenea, puteți spăla piesele individuale în mașina de spălat vase. Funcția de oprire automată va economisi energie și va avea grijă de mediu. De asemenea, puteți instala un filtru de apă sau granule de prevenire a calcarului pentru a prelungi durata de viață a aparatului și a asigura o funcționare eficientă.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Carcasă elegantă din oțel inoxidabil

Suprafața cafetierei este fabricată din oțel inoxidabil. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, aparatul de cafea va deveni o bijuterie în bucătăria dvs. În plus, durabilitatea materialelor va asigura că aparatul de cafea va funcționa fiabil timp de mulți ani.

Кофеварка De'Longhi Dedica EC685.R
Definiți canonul De'Longhi al gustului italian

De'Longhi este o companie de familie cu rădăcini italiene și peste 100 de ani de istorie. Suntem prezenți în 140 de țări și aparținem unui grup de experți mondiali în soluții inovatoare pentru cafea. Numele companiei provine de la numele proprietarului, Giuseppe De'Longhi. De'Longhi este mai mult decât cafea. Este o pasiune pentru calitate și o abordare italiană a designului care a fost transmisă din generație în generație.