Gătește cu plăcere

Cu Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12, puteți pregăti cu ușurință o friptură suculentă, un sandviș delicios sau legume parfumate. Pentru a face acest lucru, grătarul are 2000 de wați de putere încorporată, care va face față cu ușurință oricărei sarcini. În același timp, controlul intuitiv se va asigura că operarea este cât mai confortabilă.

Foto 1 Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12
Foto 2 Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12

Practicitate în fiecare detaliu

Modelul a primit un design modern care îmbină perfect caracterul practic și stilul. Întregul corp este realizat din metal, așa că nu se teme de zgârieturi, așchii și alte necazuri. Datorita dimensiunilor reduse si a cablului de alimentare lung, gratarul poate fi amplasat in orice colt. În același timp, toate piesele detașabile - plăci din aluminiu turnat și o tavă de grăsime - pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Farfurii de calitate superioara

Dezvoltatorii au echipat Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12 cu plăci de aluminiu antiaderente care necesită puțină întreținere și sunt grozave pentru a găti carne suculentă și fragedă, ca într-un restaurant scump. Dimensiunea mare a suprafeței de lucru (30 x 20 cm) vă va permite să gătiți cantitatea potrivită de alimente într-un singur ciclu de lucru.

Foto 3 Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12
Foto 4 Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12

Funcționalitate utilă

Grătarul este echipat cu un termostat special cu 4 poziții, acesta vă va permite să reglați funcționarea modelului pentru gătirea diferitelor tipuri de alimente. În același timp, un cronometru digital cu funcție de alertă va face posibilă setarea timpului de prăjire în funcție de preferințe.

Operare confortabilă

Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12 are doua pozitii - pentru gratar si gratar. În același timp, este echipat cu indicatori de pornire și gata de lucru, ceea ce face operarea și mai convenabilă. Manerul este fabricat din termoplastic astfel incat nu te vei arde niciodata.

Foto 5 Tefal GRILL SUPERGRILL TIMER GC451B12