Aer perfect curat pe tot parcursul anului

Purificatorul de aer inteligent de la Sharp este lider incontestabil în domeniul său datorită combinației sale inovatoare a două metode eficiente de purificare a aerului. Sistemul de filtrare în mai multe etape conține 99,97% din poluanții atmosferici. Apoi, ionii Plasmacluster, circulați cu aerul purificat, caută și neutralizează în mod activ poluanții în fiecare colț al casei. Datorită senzorilor, dispozitivul selectează automat parametrii optimi de funcționare atât pentru purificarea aerului, cât și pentru umidificare. În prezent, 80.000.000 de clienți din întreaga lume au încredere în purificatorul de aer Sharp.


Sistem cu patru filtre Îndepărtează mai mult de 99,97% din particulele dăunătoare din aer.

Alergenii sunt îndepărtați din aer în 51 de minute. Electricitatea statică scade în 13 minute.



Cu 6 senzori care monitorizează constant calitatea aerului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reglaj!


Recomandat pentru camere de până la ~ 50 m²


Control inteligent al calității aerului

Aparatul monitorizează automat calitatea aerului și își adaptează funcționarea la condițiile actuale datorită a șase senzori: praf (inclusiv PM2,5), temperatură, umiditate, intensitate luminii, mișcare și miros. senzorii sunt reglabili.




8 moduri de operare

Purificatorul este echipat atât cu moduri automate, cât și manuale - inclusiv modul inteligent convenabil, modul noapte silențioasă și modul polen, care este conceput pentru a neutraliza polenul care provoacă reacții alergice.


Combinație de patru sisteme de filtre și tehnologia Plasmacluster

Aparatul este echipat cu un set de 4 filtre: prefiltru, filtru de deodorizare, filtru HEPA si filtru de umidificare. Aerul purificat, îmbogățit cu ioni Plasmacluster, este returnat în cameră. Ionii neutralizează virușii, bacteriile, sporii de mucegai și alte substanțe nocive. În plus, elimină eficient mirosurile neplăcute. Tehnologia Plasmacluster se bazează pe un proces complet natural.


Funcția de umidificare

Atât aerul excesiv de umed, cât și cel uscat pot dăuna sănătății umane. Nivelul optim de umiditate a aerului este de la 40 la 60% și depinde de temperatura mediului ambiant. Datorită funcției de umidificare, dispozitivul monitorizează constant temperatura și umiditatea relativă a aerului și emite suficienti vapori de apă pentru a menține constant nivelul de umiditate la un nivel optim.


Reducerea electricității statice și a prafului

Tehnologia unică Plasmacluster reduce în mod eficient electricitatea statică, care face ca praful să adere la suprafață, ceea ce este cauza a ~ 80% din alergii.


Flux de aer eficient - efect Coanda

Datorita fluxului de aer din spate, zona de admisie a aerului este mai mare. Aerul circulă într-o manieră mai ordonată, ajungând în fiecare colț al încăperii, pereții și tavanul acesteia. Aerul purificat nu lovește direct fețele oamenilor care stau în apropiere.


Modul de ploaie ionică pură

Dispozitivul emite o concentrație mare de ioni Plasmacluster și emite un curent puternic de aer timp de 60 de minute.

Modul de somn

Cu o funcționare silențioasă și capacitatea de a opri lumina de fundal, acest aparat este ideal pentru dormitor.


Mobilitate, design elegant

Designul său minimalist îl face perfect pentru orice spațiu. Aparatul de curatat este echipat cu roti, astfel incat poate fi mutat rapid si comod oriunde.


Utilizare convenabilă

Afișajul arată calitatea aerului, temperatura și umiditatea curente. Iluminarea de fundal poate fi oprită. Pentru a facilita utilizarea aparatului, acesta este echipat cu o serie de indicatoare care amintesc utilizatorului sa intretina aparatul sau sa umple rezervorul de apa.



Temporizator

Setați timpul dorit după care purificatorul se va porni automat sau va înceta să funcționeze.


Durată de viață a filtrului de până la 10 ani

Datorită tehnologiei avansate de purificare a aerului în mai multe etape, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbările frecvente ale filtrului.



Cortina auto

Capacul de evacuare a aerului se închide automat când dispozitivul este oprit. Ca urmare, interiorul aparatului rămâne curat.


Funcția ceas

Aparatul detectează atât niveluri excesiv de ridicate, cât și insuficiente de umiditate și temperatură. Aceste informații sunt evidențiate cu un indicator.



Modul aer dirijat Plasmacluster

Fluxul de aer poate fi direcționat către o anumită locație. Densitatea ionilor emiși poate fi de 10 ori mai mare decât în ​​modul normal. Modul direcțional de aer al Plasmacluster elimină în mod eficient mirosurile neplăcute precum transpirația sau mirosurile de animale de companie.


Blocare pentru copii

Poți fi sigur că copiii tăi nu vor putea schimba setările atunci când curiozitatea le va învinge.


Cum funcționează filtrele unui purificator de aer?

Fiecare filtru purificator de aer îndeplinește o funcție specifică:

Prefiltru

Captează particule microscopice de praf și păr de animale

filtru de carbon

Absoarbe mirosurile neplăcute precum mirosurile de bucătărie sau fumul de țigară

filtru HEPA

Absoarbe particule de până la 0,3 µm, cum ar fi praful fin


Cum funcționează tehnologia Plasmacluster?

Generatorul de ioni Plasmacluster împarte moleculele de apă în ioni pozitivi și negativi și apoi eliberează ionii în atmosferă.

Când ionii pozitivi și negativi se răspândesc prin aer și sunt înconjurați de molecule de apă, se formează grupuri de ioni; aceștia sunt ioni Plasmacluster.

Ajunși pe sporii de mucegai (viruși, bacterii), ionii Plasmacluster se transformă în grupări hidroxil (OH) foarte reactive. Reacţionează cu sporii, extragând din ei un atom de hidrogen (H); după aceea, se transformă din nou în molecule de apă.

Transformându-se în molecule de apă, ionii Plasmacluster descompun peretele celular al sporilor de mucegai în substanțe simple, inofensive.

De ce sunt atât de eficiente purificatoarele de aer Sharp cu tehnologia Plasmacluster?

Purificatoarele de aer Sharp își datorează eficiența nu numai filtrelor. Altfel, ar curăța doar aerul care trece prin filtre. Sistemul Plasmacluster emite ioni pozitivi și negativi care dezvăluie și neutralizează în mod activ poluanții din aer care ajung în fiecare colț al camerei, pereți și perdele.