Tehnologie avansată Samsung în bucătărie

Frigiderul acceptă tehnologia inovatoare Twin Cooling Plus, care vă ajută să vă păstrați alimentele proaspete mai mult timp. Un sistem de răcire independent pentru fiecare cameră facilitează schimbarea modurilor de funcționare în funcție de nevoile dumneavoastră. Organizarea atentă a spațiului intern al camerelor oferă mult spațiu pentru depozitarea diferitelor produse.

Fotografie 1
Poza 2

Twin Cooling Plus pentru prospețimea alimentelor tale

Sistemul Twin Cooling Plus creează cele mai bune condiții pentru păstrarea alimentelor, menținând un nivel optim de umiditate de 70%. Sistemul răcește separat compartimentele congelator și frigider, prevenind răspândirea și amestecarea mirosurilor. Datorită acestui fapt, produsele rămân proaspete mai mult timp și își păstrează mirosul natural.

Utilizarea universală a camerelor

Datorită unui sistem de răcire separat pentru fiecare cameră, puteți schimba modurile de funcționare dacă este necesar. Deci, de exemplu, transformați congelatorul într-un compartiment frigorific sau opriți una dintre camere atunci când nu este necesar pentru a economisi energie.

Poza 3

Răcire și congelare rapidă

Funcțiile Power Cool/Power Freeze scad rapid temperatura din compartimentul frigider/congelator, astfel încât să puteți obține băuturi răcoritoare sau popsicles în cel mai scurt timp.

Fotografie 4

Acces facil la produse

Obținerea unui pachet de iaurt de la marginea îndepărtată a raftului cu un frigider plin nu este o sarcină ușoară. Pentru astfel de cazuri este nevoie de raftul retractabil Easy Slide, care oferă acces comod la toate produsele de pe el, chiar și la cele situate în spatele frigiderului.

Fotografie 5
Fotografia 6

Funcționare silențioasă și eficientă a compresorului

echipat cu un compresor inverter modern care optimizeaza consumul de energie si asigura mentinerea exacta a temperaturii setate in interiorul camerelor. Tehnologia Digital Inverter îmbunătățește eficiența energetică a echipamentelor, demonstrează o funcționare silențioasă și o funcționare lungă neîntreruptă.

Fara mirosuri straine

Un filtru special de protectie anti-bacterian, instalat in compartimentul frigiderului, trece aerul prin el insusi, neutralizeaza eficient mirosurile neplacute si distruge microbii, oferind o atmosfera proaspata in interiorul compartimentului.

Poza 7