Frigider Samsung RT46K6340

Mediu ideal de depozitare a alimentelor

Un frigider modern Samsung asigură niveluri optime de umiditate și temperatură pentru a păstra alimentele proaspete cât mai mult timp posibil. Un sistem special patentat Twin Cooling Plus creează o atmosferă ideală cu un nivel de umiditate de 70%. În timp ce modelele convenționale cu un congelator superior asigură 30% umiditate. Astfel, conținutul crescut de umiditate din aerul din interiorul compartimentului frigider previne uscarea produselor și le menține proaspete mai mult timp.

Fotografie 1 Samsung

Cameră de răcire separată

Frigiderul de înaltă tehnologie Samsung oferă un nivel înalt de calitate a muncii prin utilizarea tehnologiilor inovatoare proprietare. Unul dintre ele este sistemul Twin Cooling Plus. Pe langa mentinerea conditiilor optime de depozitare, aceasta tehnologie asigura racirea separata a frigiderului si congelatorului. Astfel, este împiedicată pătrunderea mirosurilor terțe dintr-o cameră în alta. Savoarea naturală a alimentelor durează mai mult.

Foto 2 Samsung

5 moduri de operare

Setați singur modul de operare dorit în orice moment. Există 5 moduri de conversie disponibile pentru a utiliza un anumit mod de temperatură în orice cameră frigorifică la alegere. Acest lucru oferă o flexibilitate extraordinară în stabilirea condițiilor de depozitare a produselor. Vă puteți transforma ușor și rapid congelatorul într-un frigider pentru a asigura prospețimea alimentelor fără înghețare. Sau puteți opri congelatorul complet pentru a economisi energie dacă nu aveți nevoie.

Foto 3 Samsung

Congelare și răcire rapidă

Acest model este echipat cu tehnologii moderne brevetate pentru răcire și congelare rapidă, respectiv Power Cool și Power Freeze. Evaluează beneficiile neîndoielnice ale opțiunii de răcire rapidă și congelare accelerată a oricărui aliment. Datorită fluxului intens de aer la temperatura necesară, produsele solide și lichide ajung mai repede la starea necesară pentru depozitare pe termen lung. Acum este ușor să congelați și să faceți înghețată sau înghețată.

Foto 4-1 Samsung Foto 4-2 Samsung

Raft extensibil convenabil

Frigiderul ergonomic și eficient de la un producător de top de aparate electrocasnice de înaltă calitate oferă confort maxim în utilizare. Raftul extensibil Easy Slide garantează depozitarea comodă a produselor. A devenit mai ușor să obțineți ceva fără acțiuni și mișcări suplimentare, indiferent de dimensiunea acestuia. Tort mare, deserturi, mese de sărbători și multe altele. Experimentați confort maxim cu un frigider Samsung spațios.

Foto 5 Samsung

Compresor durabil, silențios și eficient din punct de vedere energetic

Frigiderul high-tech folosește un compresor digital inverter care reglează automat intensitatea muncii, precum și determină nivelul necesar de răcire din 7 disponibile. Compresorul inteligent reduce costurile energetice, funcționează aproape silențios și are o durată de viață lungă datorită gradului său ridicat de rezistență la uzură. Are o garanție de 10 ani, ceea ce confirmă fiabilitatea și calitatea înaltă.

Foto 6 Samsung
Foto 7 Samsung

Aer curat și proaspăt din punct de vedere igienic

Tehnologia Anti-Bacterial Protector nu va permite niciun miros străin în interiorul frigiderului pentru a păstra aroma și gustul preparatelor dumneavoastră. Îndepărtarea mirosurilor se realizează datorită unui agent special cu cărbune activ în compoziție. În plus, compartimentul frigiderului este menținut curat și igienic cu un filtru de sterilizare și o plasă antibacteriană care ucide germenii. Experimentați confort maxim, siguranță și prospețime cu frigiderul Samsung .

Iluminare interioară excelentă

La orice nivel de lumină, puteți vedea ce este în interiorul compartimentului frigider și puteți lua cu ușurință ceea ce aveți nevoie. În partea de sus, există o lumină LED încorporată care luminează puternic fiecare colț al frigiderului. Designul rafinat se armonizează cu performanța ridicată a LED-urilor încorporate. Sunt situate în partea de sus și în pereții camerei. Lumina umple tot spațiul, pătrunde în toate rafturile, așa că chiar și noaptea vei găsi și obține rapid vasul, produsul sau băutura necesară.

Foto 8 Samsung