Pentru parchet si laminat

Aspiratorul Thomas Parkett Prestige XT a devenit o modificare concepută special pentru suprafețe sensibile precum laminatul și parchetul. Pe aceste materiale, este deosebit de important să lucrați cu atenție cu perii și apă, ceea ce este asigurat de utilizarea modelului prezentat. Veți putea efectua curățare chimică clasică, curățare umedă cu absorbția simultană a gunoiului și colectarea lichidelor vărsate. În același timp, toate duzele sunt proiectate astfel încât parchetul și laminatul să rămână fără zgârieturi.

Fotografie 1 Thomas Parkett Prestige XT
Fotografie 2 Thomas Parkett Prestige XT

Sistem de spalare

Designul folosește sistemul Aqua-Box, care realizează filtrarea apei. Spălând aerul, mențineți o curățenie stabilă nu numai pe suprafețe, ci și să faceți microclimatul sănătos. Pentru cei care suferă de alergii, această soluție va fi cea mai bună modalitate de a scăpa de iritanti: particule mici, acarieni, polen. Masa de ieșire este mult mai curată decât praful de fundal standard.

8 m cablu

Producătorul a considerat că este necesar să se asigure toate aspectele ergonomiei, ceea ce are un efect pozitiv asupra ușurinței de utilizare a lui Thomas Parkett Prestige XT. Un exemplu în acest sens a fost înfășuratorul automat de cablu, care adună un fir de 8 m lungime cu o singură mișcare.Raza de lucru a aspiratorului este impresionantă: datorită tubului și furtunului, obținem până la 11 m.

Fotografie 3 Thomas Parkett Prestige XT
Fotografie 4 Thomas Parkett Prestige XT

Brush Clean Light

Utilizarea unei perii clasice de curățare chimică cu o funcție comutabilă vă va permite să culegeți rapid resturile uscate de pe o pardoseală plată și acoperirile pufoase cu aceeași eficiență. În același timp, motorul asigură o aspirație stabilă cu o putere nominală de 1700 W, ceea ce este suficient pentru a îndepărta resturile chiar și de pe cele mai dificil de curățat covoare cu grădini lungi. Iluminarea de fundal vă va ajuta să nu ratați nici un moț.

Compartimente pentru duze

Comoditatea deplină a curățeniei este asigurată de capacitatea de a avea mereu la îndemână ceva care va ajuta în afaceri. De aceea producatorul a echipat carcasa cu niste niste in care puteti amplasa acele dispozitive care sunt necesare in acest moment. Confort maxim fără întârziere și necesitatea de a găsi ceea ce trebuie.

Fotografie 5 Thomas Parkett Prestige XT
Fotografie 6 Thomas Parkett Prestige XT

Accesorii

Asamblarea germană și calitatea excelentă a componentelor garantează funcționarea perfectă a aspiratorului Thomas Parkett Prestige XT. Împreună cu acesta primești un set complet de toate instrumentele de curățare necesare: un pulverizator de apă, o duză de spălat Aqua Stealth, o duză pentru parchet cu pâslă și păr de cal, o duză pentru crăpături, o duză pentru mobilă (2 buc.) și o duză Clean Light. Iar concentratul de curățare ProTex de 500 ml te va ajuta să scapi de orice pete.