Foto 1 Thomas Perfect Air alergie pură

Alergiile nu mai sunt inamicul

Aspiratorul pur Thomas Perfect Air alergie este conceput de experți, datorită căruia îndeplinește toate sarcinile care îi sunt atribuite. În primul rând, configurația vă va permite să uitați de un astfel de fenomen precum o alergie. Datorită sistemului de filtrare a apei, stratului HEPA 13, filtrului de praf și altor piese, se asigură un rezultat perfect de curățare, eliminând până la 99,9% din germenii și particulele care provoacă o reacție alergică. Curățați cu o metodă uscată și umedă, făcând camera mai curată nu numai vizual, ci și din punct de vedere al compoziției aerului.

Curățare temeinică

Veți putea lucra prin toate zonele fără excepție, astfel încât curățenia să fie sută la sută. Peria cu peri pentru suprafețe delicate are un cap înclinat care preia ușor resturile chiar și de la aparatele electrocasnice. Atașamentul pentru saltea este perfect adaptat pentru a lucra cu învelișuri textile moi. Duza pentru crăpături este extinsă (220 mm) pentru a ajunge la cele mai îndepărtate colțuri.

Foto 2 Thomas Perfect Air alergie pură
Foto 3 Thomas Perfect Air alergie pură

Eficient pe covoare

Duza principală cu comutator podea/covor oferă confortul curățării chimice, care vă va permite să curățați covoarele cu puțin efort. Având o grămadă mare densă, covorul reține particulele de resturi, care sunt eliminate printr-un flux puternic de retragere. Pentru cei care suferă de alergii, este deosebit de important ca covoarele să nu adune praf în sine, deoarece. ele devin o sursă de căpușe care provoacă o varietate de reacții negative ale organismului. După o curățare bună, nu mai aveți de ce să vă faceți griji.

Colectarea lichidului pe podea

Prezența unui aquablock în designul Thomas Perfect Air alergie pur vă va permite să efectuați nu numai colectarea uscată a gunoiului, ci și umedă. Așadar, folosind funcționalitatea de eliminare de urgență a lichidului, puteți elimina rapid apa vărsată în timpul inundațiilor accidentale (câteva sute de litri), protejându-vă casa de reparațiile deteriorate. De acum înainte, ceaiul vărsat sau o vază răsturnată nu reprezintă nicio problemă.

Foto 4 Thomas Perfect Air alergie pură
Foto 5 Thomas Perfect Air alergie pură

Filtrarea apei

Sistemul AQUA-PURE-FILTERBOX întruchipează o abordare inovatoare care vă permite să filtrați cu apă. În interiorul recipientului, debitul de pulverizare și vidul lucrează împreună pentru a elimina murdăria în proporție de 99,9 %, transformând gunoiul uscat în murdărie umedă. În același timp, din aspirator iese cel mai curat aer, care înlocuiește fondul general de praf.

Conținutul trusei

Aspiratorul Thomas Perfect Air alergie pur este echipat cu toate componentele necesare curățării. Duzele sunt furnizate împreună cu dispozitivul: podea/covor comutabil, crevață, saltea, duză cu perie. Furtunul și conducta oferă o rază de lucru de până la 11 m. Un aquafiltru de 1 litru este prevăzut cu toate accesoriile.

Foto 6 Thomas Perfect Air alergie pură