MULTE JOCURI SPRIJATE

Joacă noutăți și jocuri clasice. Utilizați portul pentru consolă cu un controler similar sau bucurați-vă de jocurile pe computer în cea mai confortabilă poziție. F310 este ușor de configurat și utilizat cu jocurile preferate datorită suportului pentru XInput / DirectInput, cele două standarde de intrare cele mai comune.


BIG PICTURE STEAM MODE

Joacă la televizor. Prin asocierea controlerului dvs. F310 cu Big Picture, puteți accesa Steam, naviga pe web, juca și multe altele din confortul canapelei tale. Adu-ți întreaga bibliotecă de jocuri Steam în sufragerie, apucă controlerul F310, stai pe loc și distrează-te!


POZIȚIA DE BUTON obișnuită - CA CONSOLE

Ridică și joacă-te. Intuiția ta îți va spune cum să acționezi, iar mâinile tale vor cădea fără greșeală pe butoanele familiare. Veți putea începe instantaneu jocul. Gamepad-ul F310 este conceput pentru a oferi un control asemănător unei console. Are un design tradițional cu îmbunătățiri inovatoare și devine literalmente o extensie a mâinilor tale.


D-ROCKER EXCLUSIV CU 4 COMUTATOARE

Brațele D standard au un singur punct de înclinare și pot să nu fie cât mai precise posibil. Acest D-pad alunecă ușor peste patru comutatoare separate pentru o senzație de sensibilitate ridicată.


COMPATIBILITATE TV ANDROID

Controlerele de joc sunt compatibile cu televizoarele Sony Android™. Aspectul familiar al butoanelor și comutatorul modului XID de pe controler oferă un avantaj în timpul competiției. Designul curbat cu suprapuneri cauciucate oferă confort în timpul sesiunilor prelungite de joc. Comenzile standard Android TV, care pot fi controlate cu butonul sigla Logitech de pe controler și butonul Înapoi de pe controler, vă permit să navigați cu ușurință între meniurile Android TV.


UȘOR DE INSTALAT ȘI UTILIZAT

Adaptabilitate și personalizare excelentă. Cu software-ul Logitech Profiler, puteți modifica comenzile implicite sau puteți personaliza controlerul dvs. F310 pentru a funcționa cu jocuri neacceptate. Butoanele și comenzile sunt complet programabile și pot imita chiar și comenzile de la tastatură și mouse.


CORD 1,8 M

Joacă la o distanță confortabilă de monitor sau dansează un dans al victoriei. Și mai bine - ambele.


PRINCARE COMODĂ

Veți aprecia confortul dispozitivului datorită contururilor netede ale suprafeței de prindere cauciucate, ceea ce este deosebit de important pentru sesiunile lungi de joc.