MOUSE SILENȚIOS WIRELESS M220

Mouse wireless convenabil și ușor de utilizat, care este practic silențios

FĂRĂ ZGOMOT - CONDIȚIE DE LUCRU PRODUCTIVĂ

Uitați de sunete enervante de clic. Datorită nivelului ridicat de zgomot (peste 90%), acest model vă permite să creați un mediu de lucru confortabil în care utilizatorii să nu se interfereze unul cu celălalt. Datorită dimensiunilor reduse și controlului neted al cursorului, acest model poate fi utilizat în spații restrânse și pe un desktop ocupat.

MAI MIC ZGOMOT, MAI MULTE AFACERI

Lipsa distragerilor este bună pentru munca ta. Tehnologia SilentTouch de la Logitech a redus volumul sunetelor mouse-ului cu peste 90%, menținând în același timp performanțe maxime. Drept urmare, utilizatorul simte fiecare apăsare a butonului, dar cu greu o aude.

DESIGN COMPACT PENTRU FUNCȚIONARE UȘOARĂ

Designul confortabil al acestui mouse se conformează formei naturale a mâinii tale, astfel încât să îl poți folosi pentru perioade îndelungate fără oboseală. Dispozitivul mic, fără fir, poate fi luat cu dvs. oriunde ați merge, deoarece se potrivește ușor în geanta laptopului. M220 va atrage atât utilizatorii dreptaci, cât și cei stângaci.


CONTROL PRECIS, NAVIGAȚIE UȘOARĂ

Cu o poziționare precisă atunci când derulați linie cu linie, acest mouse simplifică navigarea. Experimentați mișcări precise ale mouse-ului pe aproape orice suprafață - senzorul optic asigură un control precis și precis al cursorului.

CALITATE PE CARE VĂ POTEȚI MIZA

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt fabricate cu înaltă calitate, iar acest model nu face excepție. Robust și fiabil, M220 poate dura până la 18 luni cu o singură baterie. Comutatorul de alimentare de pe carcasă și funcția de repaus automat vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.

CONEXIUNE PLUG-AND-PLAY UȘOARĂ

M220 este compatibil cu sistemele de operare Windows®, macOS, Chrome OS ™ și Linux®. Conectați receptorul USB la un port de pe computer sau laptop și puteți începe să lucrați imediat. Receptorul oferă o conexiune fiabilă și stabilă pe o rază de până la 10 metri

PRODUCTIVITATE CRESCUTA

Adăugați mouse-ul M220 la setul dvs. de echipamente și puteți profita la maximum de munca dvs. în cel mai scurt timp. Într-un studiu recent, utilizatorii de laptopuri care au optat pentru acest mouse peste un touchpad au avut o performanță cu 50% mai bună și o îmbunătățire a vitezei cu 30%