4xFASTER

THAN STANDARD KEYBOARDS

LIGHTSYNC

RGB LIGHTING

ONBOARD

MEDIA CONTROLS

VĂ PREZENTĂM G213

KEY FEATURES


GRAD ÎNALT DE PERFORMANȚA PENTRU JOCURI


Tastatura pentru jocuri G213 prezintă taste Logitech G Mech-Dome special reglate pentru a oferi un răspuns tactil superior și un profil de performanță general similar cu o tastatură mecanică. Tastele Mech-Dome au o înălțime completă, oferă o distanță deplină de deplasare de 4 mm, o forță de acționare de 50 g și o funcționare silențioasă.

LIGHTSYNC RGB


G213 are cinci zone de iluminare individuale, fiecare personalizabilă dintr-o paletă de aproximativ 16,8 milioane de culori și niveluri de luminozitate diferite pentru a se potrivi stilului, sistemului sau spațiului dvs. Tehnologia LIGHTSYNC oferă iluminare RGB de ultimă generație care sincronizează iluminarea și profilurile de jocuri cu conținutul dvs. Personalizați totul rapid și ușor folosind Logitech G HUB.

DURABIL ȘI REZISTENT LA LICHIDE 


Designul de construcție cu membrană și cadru cheie G213 este construit pentru viața reală, oferind rezistență la scurgeri testată la 60 ml lichid. Rezultatul este o tastatură construită pentru a face față realităților jocurilor de zi cu zi.

SUPORT INTEGRAT ȘI ÎNALȚIME REGLABILĂ


Reglarea unghiului pe două niveluri vă permite să setați tastatura astfel încât să se simtă corect, în timp ce suportul pentru mâini integrat ameliorează disconfortul sau oboseala, astfel încât să puteți continua să jucați confortabil rundă după rundă.

BUTOANE MEDIA DEDICATE


G213 dispune de comenzi media dedicate care pot fi utilizate pentru a reda, întrerupe și dezactiva muzica și videoclipurile instantaneu. Reglați volumul sau treceți la melodia următoare printr-o simplă atingere a unui buton.

PERSONALIZEAZĂ CU LOGITECH G HUB


G HUB vă permite să vă personalizați G213 pentru confort și personalizare. Setați iluminarea RGB, economisiți timp atribuind mai multe funcții anumitor taste și multe altele.