Grill combinat



Modul combinat implică pornirea alternativă a microundelor și a grătarului. Se recomandă utilizarea acestuia pentru gătit orez, caserole, păsări de curte, cartofi la cuptor. Un bonus crocant frumos și gustos garantat!


Încălzirea uniformă a alimentelor (Multi Wave)

Un sistem special de transmisie cu microunde asigură încălzirea uniformă a alimentelor.


Decongelați după timp



Trebuie să gătești o bucată mare de carne, dar este înghețată? Setați timpul de decongelare, iar cuptorul cu microunde Hansa vă va dezgheța mâncarea. Nu este nevoie să dezghețați alimentele pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce simplifică procesul și previne dezvoltarea bacteriilor.


Grill de cuarț



Când utilizați un grătar cuarț, timpul necesar de gătit este mult mai scurt decât atunci când utilizați un grătar tradițional.




Decongelare în greutate

Vrei pizza, dar este complet înghețată? Nici o problemă! Indicați cât de mult cântărește vasul, iar cuptorul cu microunde va seta automat puterea și durata de gătit. Prin dezghețarea în greutate, puteți dezgheța rapid alimentele fără a le supraîncălzi.

Pornire rapidă

Vii acasă flămând și trebuie să mănânci ceva chiar acum. Funcția QuickStart este ideală pentru aceste situații. Cu un singur clic, cuptorul cu microunde pornește cu o putere sporită, iar masa preferată este gata într-o clipă.



Programe auto

Programele automate fac gătitul mai rapid și mai convenabil. Doar selectați greutatea sau numărul dorit de porții, precum și tipul de vas, iar cuptorul cu microunde va selecta automat cel mai bun program.




Grill


Așezați mâncarea în cuptorul cu microunde Hansa, selectați funcția Grill și mâncarea dvs. delicioasă crocantă este gata în cel mai scurt timp!


Camera interioară din oțel inoxidabil

Camera interioară din cuptoarele cu microunde este fabricată din oțel inoxidabil, rezistentă la deteriorări. Această acoperire previne lipirea murdăriei și facilitează curățarea.


Blocare control


Funcția de blocare va împiedica copiii să pornească cuptorul cu microunde sau să schimbe setările în timpul funcționării. Pentru a activa sau dezactiva blocarea, apăsați combinația corespunzătoare de pe panoul de control. Această funcție este, de asemenea, foarte utilă dacă doriți să curățați dulapul cuptorului cu microunde.


Control electronic


Un avantaj cheie al controlului electronic este capacitatea sa de a regla fin. Cu sistemul electronic de control, puteți seta cu precizie puterea și durata de încălzire. Această funcție este utilă în special pentru reîncălzirea meselor gata, care trebuie efectuate în conformitate cu instrucțiunile producătorului.