Миксер Braun MultiMix 3

Design inteligent. Gătire simplă.

Tehnologia SmartMix transferă puterea în amestecare, nu în mâna ta.


Tehnologia SmartMix face ca MultiMix 3 să fie ușor și confortabil de utilizat cu o distribuție îmbunătățită a greutății. Așezând motorul direct peste accesorii, greutatea telului electric este direcționată direct în castron, nu în mâna ta. Bucurați-vă de amestecare cu mai puțin efort - acest lucru este deosebit de important atunci când frământați aluat gros.

Toată lumea va fi încântată. Ca și tine.

Mixerul de bucătărie Braun MultiMix 3, versatil și ușor de utilizat, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea produse de patiserie și deserturi perfecte. Combinația perfectă de mândrie culinară și satisfacție a oaspeților.

O mulțime de atașamente speciale de copt pentru orice rețetă. Cu ComfortClick.

Toate accesoriile sunt atașate convenabil și rapid din față, oferind aceeași poziție confortabilă a mâinii, indiferent de tipul de agitare. Indiferent de accesoriu, puteți utiliza setul complet de viteze - un mare avantaj față de mixerele de mână convenționale. Mixerul electric manual stă întotdeauna ferm pe masă atunci când nu este utilizată.

Conexiune convenabilă a bătătorilor ComfortClick.

Tel din oțel inoxidabil pentru frisca, albușuri, amestecarea aluatului pentru brioșelor, rulouri sau prepararea deserturilor de casă.

Conexiune convenabilă a atașamentelor pentru frământarea aluatului ComfortClick.

Frământător de aluat din oțel inoxidabil pentru prepararea aluatului cu drojdie sau aluatului de pâine.


Conexiune convenabilă a tocătorului ComfortClick.

Accesoriul de tocat de 500 ml toacă ușor ingrediente tari, cum ar fi nuci sau ciocolată. Folosiți mixerul Braun pentru a măcina biscuiții pentru crusta de placinta, morcovii pentru tortul cu morcovi și multe altele.

Sistem de conectare Blender ComfortClick

Extindeți-vă gama de rețete de copt cu înghețate, umpluturi de fructe, umpluturi pentru plăcinte, creme și chiar marmeladă.

Funcționează excelent.

Pentru Braun, designul înseamnă mult mai mult decât să faci lucrurile să arate frumos. Este vorba despre proiectarea dispozitivelor în așa fel încât să poată fi utilizate mult mai simplu și intuitiv și cu rezultate perfecte. Zi de zi, pentru anii următori.


Rezultate perfecte cu mixerul manual Braun MultiMix 3 HM3137! Dacă doriți ca procesul de amestecare a produselor să aibă consistența necesară cât mai eficient și rapid posibil, atunci mixerul manual MultiMix 3 HM 3137 este ideal pentru dvs.! Designul său este special conceput pentru a fi mai confortabil pentru tine de ținut în mâini în timpul utilizării. Combinația perfectă de confort și efort minim atunci când amestecați aluatul de orice consistență. Dispozitivul are 5 viteze posibile și vine cu 2 atașamente din care puteți alege. Îți va plăcea să faci smântână și produse de patiserie - iar cei dragi vor fi incredibil de fericiți.

Cu acest mixer, zilele tale vor fi umplute cu arome de plăcinte cu mere și chifle cu brânză de vaci! Dispozitivul vine cu 4 atașamente suplimentare pentru posibilități mai mari de utilizare.

Descoperiți puterea unui adevărat patiser cu ajutorul mixerului MultiMix 3 Hand HM3137! Membrii familiei dvs. vor aprecia cu siguranță acest lucru - nu este nimic mai minunat decât produsele de patiserie aromate de casă, al căror gust nu poate fi comparat cu plăcintele și produsele de patiserie de la o cafenea sau magazin. Cu mixerul nostru nu vă va fi dificil să amestecați aluatul la consistența necesară, indiferent cât de complexe sunt ingredientele sale.

De asemenea, vă va fi ușor să biciuiti o cremă ușoară, de gură, pentru produse de patiserie sau tort, conform rețetei pe care ați primit-o de la bunica dvs. și care a așteptat cu răbdare în aripile din sertarul biroului. Mixerul MultiMix 3 Hand HM3137 face viața familiei tale și mai dulce și mai diversă! Nu va mai trebui să mergeți la o cafenea pentru prăjituri - le puteți mânca seara cu familia, la o ceașcă de ceai parfumat și conversații lungi și sincere.

  • Putere de 500 W, cinci moduri de viteză și funcția „turbo” fac posibilă obținerea celui mai bun rezultat în procesul de pregătire a micilor dvs. capodopere culinare.

  • Pe lângă două teluri solide pentru biciuire și două cârlige pentru amestecarea aluatului, pachetul include un blender manual din oțel inoxidabil și un pahar de amestecare. Funcționalitatea dispozitivului este îmbunătățită în continuare de un tocător pentru ierburi, nuci etc.

  • Accesoriile din oțel și cuțitul pentru tocat sunt fiabile și durabile. Paharul și vasul de amestecare sunt fabricate din plastic de înaltă calitate și sunt sigure

  • Detalii importante: datorită mânerului moale anti-alunecare, mixerul este situat convenabil în mână, peria nu se obosește în timp ce lucrați

  • Pentru a controla cu ușurință întrerupătorul mixerului, tasta de control al vitezei și cheia de îndepărtare a extensiilor sunt situate convenabil în partea superioară a mânerului. O mișcare siplă poate fi deplasată de la mare viteză la cea mai mică viteză la Turbo.

  • Mixerul nu necesită îngrijire complexă: este destul de suficient pentru a-și șterge corpul cu o cârpă umedă, iar duzele și rezervoarele pentru amestecare pot fi spălate în mașina de spălat vase

Особенности

SMARTMIX
Greutatea este transmisă în castron, nu în mână.
EASYCLICK
Setări convenabile și rapide.
MÂNER COMFORTABIL.
Mânerul anti-alunecare asigură o aderență constantă și sigură chiar și la viteză mare.
REGLARE VITEZĂ
De la viteză redusă la turbo cu o singură apăsare.
EASYCLICK
Schimbare rapidă și convenabilă a atașamentelor.
Bateți ușor ouăle, laptele și smântâna.
FRĂMÂNTAREA ALUATULUI
Cârligele speciale sunt ideale pentru frământarea aluatului.
AMESTECARE
Ideal pentru amestecarea cocktail-urilor, pregătirea înghețatei sau umpluturii pentru prăjituri.
POWERBELL
Tehnologia de amestecare patentată asigură o gătire ideală.
STICLĂ DE MĂSURARE
Pahar din plastic (600 ml), fără BPA, cu marcaj de măsurare.