PUTERE MARE ȘI economisiți timp

Nu este un secret faptul că prepararea diferitelor feluri de mâncare din carne necesită mult timp, ceea ce de obicei nu este suficient. Mașina de tocat carne electrică KENWOOD MG 515 cu o putere de 1600W vă va ajuta să economisiți semnificativ timp valoros prin procesarea a până la 2 kilograme de carne pe minut. Cumpărați MG 515 - cheltuiți un efort minim pe gătit și profitați la maximum de rezultate!

CAZ DE METAL

Prețul MG 515 corespunde calității excelente a dispozitivului. Puteți fi sigur că dispozitivul vă va servi cât mai mult timp, deoarece combină tehnologia britanică într-o carcasă metalică dintr-o singură bucată. Puteți pregăti cu ușurință carnea tocată de care aveți nevoie pentru un anumit fel de mâncare, datorită celor trei rețele de diferite diametre care vin împreună cu aparatul.

FUNCȚIA INVERSĂ

Utilizați funcția inversă pentru a curăța orice dungi lipite în mașina de tocat carne. Reversul vă va permite să prelucrați carnea tocată mai bine, chiar dacă este prea sinucoasă. Această funcție utilă vă permite să utilizați KENWOOD MG 515 cât mai convenabil posibil.

RELOU

MG 515 este echipat cu trei relou cu găuri de diferite diametre pentru prepararea cărnii tocate pentru diferite feluri de mâncare.

CÂNZĂTORI

Accesoriile pentru cârnați vă vor ajuta să pregătiți kebbe și cârnați.