INTRODUCEȚI BUCATĂRII TALE O UTENSĂ DE ELEGANȚĂ


Gama ta preferată de aparate mari din oțel inoxidabil este acum disponibilă într-o nouă culoare elegantă, neagră.





Descoperiți arome naturale delicioase

Datorită ventilatorului din spatele cuptorului, KitchenAid Compact Combi combină și funcțiile unui cuptor cu abur și a unui ventilator cu aer forțat pentru a găti mâncăruri gourmet care sunt aurii la exterior și fragede și suculente la interior. În plus, cu patru niveluri de abur, deții controlul asupra fiecărui pas.





Clean Vapor - Arome pure reale

La aburirea alimentelor, toți nutrienții și aromele sunt păstrate magic, iar ingredientele folosite la gătit își păstrează suculenta și pur și simplu se topesc în gură.

Caracteristici speciale

Acest cuptor va fi cel mai bun prieten al tau atunci cand vine vorba de specialitati de gatit care necesita precizie si control maxim.

Assisted cooking

Această caracteristică uimitoare este un meniu de rețete preprogramate afișate la simpla atingere a unui buton. Când utilizați cuptorul Compact Combi, puteți alege dintre 70 de feluri de mâncare. Și poți găti cu încredere știind că cuptorul tău KitchenAid va face bine.


Pregătitirea 
iaurtului

Funcție automată simplă pentru prepararea ușoară a iaurtului de casă - doar apăsați butonul


Dovada aluatului

Datorită mediului umed creat de aburul cald, toate aluturile de prăjitură și pâine care conțin drojdie vor avea o textură mai bună, ceea ce garantează un rezultat final excelent.


Conservarea

O funcție ideală atunci când doriți să pregătiți borcane pentru conserve de fructe și legume și poate fi folosită și pentru sterilizarea vaselor folosite în conservare.






Sonda de temperatura

Vă permite să măsurați cu precizie temperatura alimentelor în timpul gătirii și să opriți automat cuptorul când este atinsă temperatura ideală.





1 gratar si 1 tava de copt

Grătarele asigură o circulație adecvată a aerului în jurul alimentelor. Tavile pot fi folosite pentru coacerea diverselor feluri de mancare, precum si pentru asezarea altor ustensile pe ele.





Burete

Utilizarea intensă sau un factor de umiditate ridicat pot necesita utilizarea unui burete pentru a îndepărta excesul de condens de pe pereții cuptorului cauzat de expunerea la abur.





Tavă de scurgere a condensului

Instalat la nivelul inferior al cuptorului pentru a colecta picăturile din tava de scurgere perforată de sus. Pe ea se poate pune și o tavă de copt dacă se folosesc mai multe niveluri pentru coacere.