JBL T110 este o căști intraauriculare cu vid fabricate în negru cu un design modern. Un astfel de accesoriu va permite utilizatorului să atragă atenția celorlalți asupra personalității sale și să-i sublinieze în mod expres unicitatea. Modelul prevede inserții speciale realizate dintr-un material moale și plăcut corpului, care garantează un confort impecabil la utilizarea dispozitivului. Pernele pentru urechi se potrivesc perfect în ureche, astfel încât dispozitivul nu va provoca disconfort sau disconfort în timpul purtării. Căștile JBL T110 se potrivesc perfect în ureche și nu vor cădea chiar și atunci când alergați sau vibrați în transportul public. Cablul plat fără încurcături are 110 cm lungime.


JBL T110 poate fi descris ca un dispozitiv cu cea mai înaltă calitate a sunetului. Modelul este echipat cu un difuzor puternic care oferă înalte și medii excelente, precum și bas puternic. În plus, o telecomandă cu un singur buton pe fir poate fi utilizată pentru a controla redarea și oprirea melodiilor, precum și pentru a răspunde la apeluri sau a respinge apelurile primite.



JBL este o companie americană care produce echipamente audio acustice. Marca face parte din Harman International Industries, care include multe companii care produc echipamente audio. Brandul JBL a fost fondat în 1946 de James Bullough Lansing. JBL s-a specializat în producția de difuzoare high-end și electronice însoțitoare. Marca este împărțită în două industrii: „JBL Consumer” și „JBL Professional”, dintre care prima dezvoltă echipamente audio pentru casă și a doua - echipamente profesionale pentru studiouri de înregistrare, ingineri de sunet și DJ.