Sucuri proaspete

Storcătorul Kenwood JMP 600 WH este conceput pentru cei cărora le place să bea sucuri proaspete naturale. Aceste băuturi conțin o cantitate mare de substanțe nutritive și vitamine, sunt perfect absorbite de organism și ne ajută să fim în stare bună. Acest model este capabil să producă suc din legume, fructe, fructe de pădure, ierburi, nuci și soia. În același timp, veți obține mai multă băutură și mai puține deșeuri. Corpul este fabricat din plastic de înaltă calitate. Are o dimensiune compactă, deci nu ocupă mult spațiu în bucătărie. Obțineți-l și tratați-vă familia și oaspeții cu băuturi sănătoase.

TEHNOLOGIA DE FUNCȚIONARE

Dacă doriți să beți zilnic sucuri de fructe și legume, JMP 600 WH merită cumpărat. În comparație cu alte metode de producere a sucului, garantează mai puțină spumă, un gust și o culoare strălucitoare și bogată în băutura finită, iar tortul din ea se dovedește a fi mai uscat, ceea ce indică o prelucrare mai eficientă a produselor. Motorul are o putere de 150 W și este foarte silențios. Scurgerea largă de distribuire a sucului se închide cu o supapă. Dispozitivul toacă bine și macină pulpa printr-o sită fină. Funcționează la o viteză mică, astfel încât sucul nu are timp să se încălzească și să se oxideze și nu își pierde proprietățile.

FUNCȚIONARE UȘOARĂ

În timpul procesului de preparare, tortul este îndepărtat automat. Recipientul pentru celuloză are un volum de 1,3 litri, iar recipientul pentru suc conține 1 litru de băutură. Pentru mai mult confort, storcătorul are o deschidere de umplere suficient de largă. Echipat cu un sistem anti-picurare, datorită prezenței picioarelor antiderapante, este fixat în siguranță pe suprafața mesei în timpul funcționării. Piesele detașabile sunt ușor de curățat manual la sfârșitul lucrului, de asemenea, în mașina de spălat vase. Prețul Kenwood JMP 600 WH este destul de acceptabil și corespunde pe deplin caracteristicilor sale excelente.