Efectiv. Stilat. Multifuncțional

Panasonic F-VXL40R-S este un complex climatic productiv care curăță, ionizează și umidifică aerul din interior. Panasonic este găzduit într-un corp elegant și are un panou de control intuitiv cu afișaj LED și butoane de control tactil. Odată cu apariția unui purificator, casa ta va scăpa de microparticule de praf, mirosuri neplăcute, alergeni obișnuiți de uz casnic și alți poluanți.

Foto 1 Panasonic F-VXL40R-S
Foto 2 Panasonic F-VXL40R-S

Sistem de filtrare

Panasonic F-VXL40R-S a primit un sistem de filtrare pe două niveluri, constând dintr-un filtru compozit HEPA și un filtru deodorant. Sistemul elimină particulele mari și mici de praf și poluare din aer, neutralizează mirosurile înțepătoare și impuritățile dăunătoare. Sistemul de ionizare Nanoe generează radicali OH liberi cu o rată de 480 miliarde/sec, care la nivel molecular distrug virușii, bacteriile și alergenii nu numai în aer, ci și pe suprafețe. Lucrarea integrată a filtrelor și funcțiilor elimină casa de 99% din poluanții atmosferici.

Funcția ECONAVI

Funcția inteligentă ECONAVI analizează și își amintește rutina zilnică pentru ca Panasonic F-VXL40R-S să funcționeze cât mai eficient și confortabil posibil pentru tine. Purificatorul menține un mod optim și nu permite răspândirea murdăriei în toată casa.

Foto 3 Panasonic F-VXL40R-S
Foto 4 Panasonic F-VXL40R-S

Umidificarea aerului

Panasonic F-VXL40R-S combate eficient problema aerului uscat. Umidifică rapid aerul din cameră și menține umiditatea la un nivel confortabil. Rupând apa în praf fin de apă, dispozitivul saturează aerul cu umiditate care dă viață. Acest lucru are un efect pozitiv nu numai asupra stării plantelor de interior, ci și asupra bunăstării dumneavoastră. Într-o atmosferă confortabilă sănătoasă este plăcut să te relaxezi și să lucrezi.