Atmosferă confortabilă acasă

Puternicul complex de aer condiționat Panasonic F-VXK70R-K face față cu ușurință menținerii unui microclimat sănătos într-o încăpere de până la 52 mp. Acest dispozitiv multifuncțional combină funcțiile unui purificator, ionizator și umidificator. Panasonic este găzduit într-o carcasă elegantă, cu un afișaj ascuns cu iluminare din spate LED și butoane tactile intuitive pentru o operare ușoară.

Foto 1 Panasonic F-VXK70R-T
Foto 2 Panasonic F-VXK70R-T

Sistem de filtrare eficient

Sistemul de filtrare Panasonic F-VXK70R-K constă dintr-un filtru grosier în formă de undă, un filtru combinat HEPA (antivirus, antibacterian, antialergic), un filtru deodorant de carbon și un filtru de apă care purifică și umidifică simultan aerul. Sistemul de ionizare Nanoe distruge efectiv virușii, bacteriile, moleculele de alergen și mirosurile neplăcute nu numai în aer, ci și pe suprafețe. Lucrarea în comun a tuturor elementelor sistemului asigură eliminarea a până la 99% din orice poluanți din atmosfera acasă.

Funcțiile ECONAVI și Mega Catcher

Funcția ECONAVI ajustează funcționarea Panasonic F-VXK70R-K la rutina ta zilnică pentru a menține condiții optime de muncă și petrecere a timpului liber cu eficiență și confort maxim pentru tine. Noua caracteristică Mega Catcher maximizează admisia de aer la o înălțime de 30 cm de podea, deoarece aici se acumulează majoritatea poluanților. Datorită acestui fapt, mirosurile neplăcute, alergenii și praful nu se răspândesc în cameră, ci sunt îndepărtate rapid din cameră.

Foto 3 Panasonic F-VXK70R-T
Foto 4 Panasonic F-VXK70R-T

Hidratant

Pentru a crea un microclimat confortabil și sănătos, utilizați funcția de umidificare și pre-umpleți rezervorul Panasonic F-VXK70R-K cu apă. Volumul rezervorului (4,2 l) este suficient pentru multe ore de umidificare.