KIT WIRELESS MK235: TASTĂ ȘI MOUSE

Forță, simplitate, fără fire.

Dimensiune completă și fără fir

Tastatura full-size plus mouse-ul simetric - atât wireless, cât și gata de utilizare. Aceste unități asociate oferă toate funcționalitățile de care aveți nevoie într-un design unic, convenabil și fiabil, ușor de utilizat și care nu vă încurcă biroul. MK235, la fel ca alte dispozitive Logitech, se angajează la standarde de calitate ridicate.

SUCCES CU O PRESĂ

Aspectul la dimensiune completă conține toate tastele de care aveți nevoie, inclusiv tastele numerice și 15 taste speciale, care fac din introducerea și navigarea datelor o briză. Tastele curbe netede fac tastarea ușoară și confortabilă.

SOARECI SIMETRIC FĂRĂ FĂRĂ

Acest mouse compact este potrivit atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Este ușor de utilizat și se potrivește ușor în geantă - duceți oriunde mergeți.

SIMPLU ȘI FĂRĂ CABLURI

Fără setări sau întrebări. Conectați receptorul la un port USB, iar kitul MK235 este gata de utilizare. Conexiunea wireless stabilă și fiabilă funcționează fără întârzieri sau întreruperi până la 10 metri distanță de dispozitive, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa.

O TASTATURĂ CARE NICIODATĂ NU TE VA LĂSA NICIODATĂ

Trei ani de utilizare a tastaturii și un an de utilizare a mouse-ului fără schimbarea bateriei. Tastatura are un design rezistent la apă.

REȚINEȚI ORICE ÎNCĂRCARE DE BIROU

Tastatura este proiectată pentru a rezista la utilizarea biroului și la daune minore, cu picioare de înclinare rezistente la stropire și stabile. Fiecare cheie are o acoperire de protecție împotriva abraziunii pentru a preveni frecarea caracterelor în timp.