CUMPĂRĂ ACUM TASTATURĂ TACTILĂ FĂRĂ FIR K400 PLUS

Control fără fir relaxat al televizorului conectat la computer

CONTROLUL TOTAL DE PE CANAPEA

Tastatură wireless plug-and-play cu touchpad integrat pentru controlul total al computerului conectat la televizor de pe canapea. K400 este o tastatură silențioasă, ușor de utilizat , cu un touchpad-ul încorporat, plus toate tastele rapide pentru Windows ® și Android ™ utilizatorii cunosc și dragoste. Complet cu comenzi media care fac navigarea televizorului controlat de PC o briză.

PROIECTAT PENTRU UN CONTROL RELAXAT

Touchpad-ul încorporat vă menține tastarea și navigarea într-un singur loc. Când vine vorba de televizorul dvs. controlat de computer, K400 facilitează navigarea fără a fi nevoie să conectați tastatura și mouse-ul separat (sau să coborâți de pe canapea). Astfel, puteți viziona fără probleme videoclipuri, naviga pe web sau discuta cu prietenii.

CONSTRUIT PENTRU A CONTINUA MEREU

K400 este construit cu aceleași standarde ridicate de calitate și fiabilitate care au făcut din Logitech liderul mondial # 1 pentru șoareci și tastaturi. Durată de viață a bateriei de până la 18 luni elimină dificultățile de schimbări frecvente ale bateriei, cu un comutator de pornire / oprire la îndemână și o tehnologie de economisire a energiei care păstrează durata de viață a bateriei. Rezistent la scurgeri designul și tastele durabile vă mențin pe drumul cel bun, în ciuda oricăror nenorociri.

TASTE SILENȚIOASE, TOUCHPAD MARE

Tastele confortabile, silențioase și un touchpad mare fac navigarea divertismentului fără efort, chiar și configurarea este rapidă datorită receptorului de unificare USB mic, plug-and-play.

FĂRĂ FIR ȘI COMPATIBIL

Wireless puternic, fără întârzieri, vă oferă până la 10 metri de libertate fără întârzieri sau abandon. Conceput pentru utilizare cu Windows 7, Windows 8, Windows 10 și versiuni ulterioare, Android 7 sau versiuni ulterioare și Chrome OS ™ .

PERSONALIZABIL

Folosiți-l chiar din cutie sau personalizați comenzile cu software-ul Logitech Options. Comenzile presetate facilitează reglarea volumului, selecțiile sau utilizarea comenzilor rapide Windows și Android preferate.