SOAREA FĂRĂ FĂRĂ M171

Conectivitate plug-and-play ușoară

CONEXIUNE PLUG-AND-PLAY UȘOARĂ

Oriunde te duci, M171 este întotdeauna gata de mers. Conectați receptorul la un port USB de pe dispozitiv și începeți să lucrați - procesul de conectare durează doar câteva secunde. Datorită dimensiunilor reduse și controlului neted al cursorului, acest model poate fi utilizat în spații restrânse și pe un desktop ocupat. Bine ați venit în lumea tehnologiei wireless!



MOBILITATE ȘI OPORTUNITATE DE A LUCRA CU AMBELE MÂINI

Mouse-ul compact M171 fără fir este complet simetric, astfel încât să puteți lucra confortabil cu el, indiferent dacă sunteți stângaci sau dreptaci. În plus, îți poți lua dispozitivul cu tine oriunde te duci, deoarece se potrivește ușor în geanta laptopului.

TEHNOLOGIA DE PLUG ȘI DE JOC FĂRĂ FĂRĂ

Receptorul USB puternic și fiabil oferă libertate deplină de mișcare pe o rază de până la 10 metri. Tehnologia de conectivitate elimină practic întârzierile și întreruperile datelor. M171 este compatibil cu sistemele de operare Windows®, macOS, Chrome OS ™ și Linux®. Conectați receptorul USB la un port de pe computer sau laptop și puteți începe să lucrați imediat.

NAVIGAȚIE UȘOARĂ, MIȘCARE CURSORĂ LUNGĂ

Cu funcții precise de urmărire și de derulare linie cu linie, navigarea a devenit mai ușoară. Senzorul optic asigură mișcarea lină și precisă a cursorului atunci când utilizați mouse-ul pe aproape orice suprafață. Aceasta înseamnă că necesită mișcări precise ale mouse-ului și clicuri precise pe butoane fără a crea zgomot inutil pentru a funcționa.

CALITATE PE CARE VĂ POTEȚI MIZA

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate, iar acest model nu face excepție. Durabil și fiabil, mouse-ul M171 poate dura până la 12 luni. Comutatorul de alimentare de pe carcasă și funcția de repaus automat vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.

PANEL DE ATINGERE MAI BUN

Mouse-ul este mai convenabil de utilizat decât touchpad-ul. Datorită compactității sale și fără cabluri, puteți lucra confortabil oriunde - acasă, la birou sau pe drum.