WIRELESS MOUSE M280

Confort excepțional și precizie ridicată

CONFORT TOATE ZILELE

Noul mouse M280 încorporează peste 25 de ani de experiență și inovație Logitech în design ergonomic. Forma precisă, asimetrică a acestui dispozitiv înseamnă că nu trebuie să vă strângeți mâna dreaptă, iar învelișul moale din cauciuc cu un model texturat va îmbunătăți senzația tactilă. Cu un astfel de mouse, poți lucra sau studia mult timp fără să te simți obosit. 

CONTROL PRECIS, NAVIGAȚIE UȘOARĂ

Urmăriți și derulați cu o precizie delicată. M280 este echipat cu o roată din cauciuc moale, care facilitează derularea linie cu linie. Cu tehnologia de urmărire de precizie dezvoltată de Logitech, mouse-ul oferă un control superior al cursorului pe aproape orice suprafață.

CONEXIUNE PLUG-AND-PLAY UȘOARĂ

M280 poate fi conectat în câteva secunde. Conectați receptorul la un port USB de pe computer sau laptop și puteți începe să lucrați imediat. Receptorul oferă o conexiune wireless stabilă și fiabilă, fără întreruperi de până la 10 metri.

CALITATE ȘI FIABILITATE

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate, iar acest model nu face excepție.
Robust și fiabil, M280 poate dura până la 18 luni cu o singură baterie. Comutatorul de alimentare de pe carcasă și funcția de repaus automat vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.

COMPATIBIL CU DISPOZITIVE MULTIPLE

M280 este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare precum Windows®, macOS și Linux®. În plus, dispozitivul poate fi utilizat cu un Chromebook ™, care este certificat de Works With Chromebook.