MOUSE WIRELESS M185


Un mouse ușor de utilizat, confortabil, cu un design robust construit pentru performanțe de lungă durată

DESIGN COMPACT PENTRU FUNCȚIONARE UȘOARĂ

Designul confortabil al acestui mouse se conformează formei naturale a mâinii tale, astfel încât să îl poți folosi pentru perioade îndelungate fără oboseală. Dispozitivul mic, fără fir, poate fi luat cu dvs. oriunde ați merge, deoarece se potrivește ușor în geanta laptopului. M185 va atrage atât utilizatorii dreptaci, cât și cei stângaci.

CONTROL PRECIS, NAVIGAȚIE UȘOARĂ

M185 face ca navigarea să fie o briză cu o poziționare precisă a derulării liniei. Experimentați mișcări precise ale mouse-ului pe aproape orice suprafață - senzorul optic asigură un control precis și precis al cursorului.

CALITATE PE CARE VĂ POTEȚI MIZA

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate, iar acest model nu face excepție. Robust și fiabil, mouse-ul M185 poate dura până la 12 luni cu o singură baterie. Comutatorul de alimentare de pe carcasă și funcția de repaus automat vă vor ajuta să economisiți energie mult timp.

CONEXIUNE PLUG-AND-PLAY UȘOARĂ

M185 este compatibil cu sistemele de operare Windows®, macOS, Chrome OS ™ și Linux®. Conectați receptorul USB la un port de pe computer sau laptop și puteți începe să lucrați imediat. Receptorul oferă o conexiune fiabilă și stabilă pe o rază de până la 10 metri.

FINALIZAREA RAPIDĂ A SARCINILOR

Adăugați mouse-ul M185 la setul dvs. de echipamente și puteți profita la maximum de munca dvs. în cel mai scurt timp. Într-un studiu recent, utilizatorii de laptopuri care au preferat acest mouse decât un touchpad au avut o performanță cu 50% mai rapidă și o îmbunătățire a vitezei cu 30%.

ANI DE



EXPERIENȚĂ DE DEZVOLTARE

Compania noastră are peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea șoarecilor într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Aceste dispozitive ergonomice utilizează cele mai bune tehnologii inovatoare. În soluțiile noastre, totul este gândit până în cele mai mici detalii și puteți alege întotdeauna produsul potrivit pentru dvs., indiferent cu mâna cu care sunteți obișnuiți să lucrați.