SET WIRED MK120 : TASTĂ ȘI MOUSE

Fiabilitate și simplitate

Fiecare problemă are o soluție simplă. Mai ales dacă aveți kit MK120. O tastatură și un mouse de dimensiuni mari, cu un design confortabil și recunoscut, gata să iasă direct din cutie. Conectați cablul potrivit la conectorul USB și puteți începe să lucrați.








TASTATURA DE MĂRIME COMPLETĂ

Această tastatură full-size cu tastatură numerică încorporată face ca introducerea datelor, calculele și navigarea să fie ușoară. Bara de spațiu buclat și caracterele clare de pe toate tastele oferă o experiență de tastare familiară și confortabilă.

FORMA COMODĂ sub orice mână

Полноразмерная симметричная мышь гарантирует плавное отслеживание, а ее эргономичная форма для расслабления запястья позволяет работать легко и удобно.


CONECTARE SIMPLĂ

Atât mouse-ul, cât și tastatura sunt gata de utilizare imediat din cutie. Doar conectați-le la portul USB și puteți începe să lucrați. Fără încărcări de fișiere, fără modificări, nimic deloc.


TASTATURĂ IMPERMEABILĂ

Un design rezistent la scurgeri, taste durabile și picioare înclinabile stabile, reglabile pe înălțime, asigură durabilitatea tastaturii.

Fiabilitate și durabilitate

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate și fiabilitate, iar modelul MK120 cu o garanție de 3 ani nu face excepție.


FĂCUT CU PLASTIC RECICLAT

Părțile din plastic ale modelului MK120 conțin plastic reciclat certificat - 72% pentru mouse și 54% pentru tastatură. Reutilizarea unor piese din plastic de electronice depășite și depășite poate reduce semnificativ cantitatea de emisii de dioxid de carbon în mediu.