Gătit rapid și uniform


Datorită tehnologiei speciale de distribuție a microundelor, acest cuptor cu microunde compact asigură încălzirea rapidă și uniformă a alimentelor. In plus, cuptorul este prevazut cu mai multe sisteme de incalzire, printre care un ventilator de convectie care circula aer cald in compartimentul de gatit pentru o gatire uniforma si un gratar pentru o crusta crocanta.

Mai multe feluri de mâncare și multe altele


Cuptorul are un volum de 50 de litri, astfel încât puteți găti o mare varietate de preparate într-un volum mult mai mare. Puteți găti mai multe feluri de mâncare în același timp pe diferite tăvi de copt sau puteți pune oale mari la cuptor pentru preparate mari din carne sau curcan de sărbători.

Curățare ușoară


Curățarea cu abur înmoaie și îndepărtează cu ușurință reziduurile alimentare și petele persistente de grăsime din compartimentul de gătit. Doar umpleți recipientul din interiorul cuptorului cu apă și începeți procesul de curățare. Camera este umplută rapid cu abur, datorită căruia toată grăsimea reziduală poate fi apoi îndepărtată cu ușurință de pe pereți.

Sistem de închidere moale a ușii


Ușa cuptorului a fost proiectată având în vedere siguranța și fiabilitatea maximă. Se deschide/se inchide usor si usor, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca va prindeti degetele in usa.

Design elegant


Designul premium al cuptorului combină sticlă neagră, oțel inoxidabil și un mâner ergonomic ușor curbat pentru a se integra perfect cu restul bucătăriei tale.