Prospetimea produselor sub control

Frigiderul Samsung RB33J3200SA/UA cu două camere va păstra alimentele proaspete pentru o perioadă lungă de timp: datorită volumului mare și spațiului interior bine organizat, frigiderul poate stoca provizii alimentare pentru o familie de 4-5 persoane. Răcirea cu flux multiplu și sistemul No Frost asigură cele mai bune condiții de depozitare pentru o mare varietate de produse.

Foto 1 Samsung RB33J3200EL
Foto 4 Samsung RB33J3200EL

Sistem de racire eficient

Sistemul de racire multi-flux asigura miscarea uniforma a fluxurilor de aer in interiorul camerei, datorita faptului ca produsele de pe rafturi sunt suflate din toate partile, racite rapid si depozitate la o temperatura constanta. Sistemul mentine conditii optime de pastrare pentru diverse produse (temperatura, umiditate) pentru a le pastra gustul si calitatile nutritive pentru o perioada indelungata.

Funcționare inteligentă a compresorului cu invertor

Compresorul inverter modern se caracterizează printr-o funcționare stabilă și asigură menținerea exactă a temperaturii setate în interiorul camerelor. Compresorul selectează automat parametrii optimi de funcționare în funcție de cererea de răcire. Prin urmare, folosește mai puțină energie electrică, minimizează zgomotul și are o durată de viață mai lungă.

Foto 3 Samsung RB33J3200EL
Foto 4 Samsung RB33J3200EL

Fără dezghețare manuală cu No Frost

Cu sistemul No Frost, frigiderul nu are nevoie de dezghetare manuala. Tehnologia modernă controlează nivelul de umiditate din camere folosind circulația forțată a aerului, astfel încât tot excesul de umiditate să nu se acumuleze pe pereți sub formă de îngheț și gheață, ci să se așeze pe evaporator și să fie îndepărtat rapid din cameră. Sistemul No Frost nu numai că simplifică îngrijirea aparatelor, dar și reduce nivelul de umiditate la valori optime, ceea ce ajută la creșterea duratei de valabilitate a produselor.

Alarmă ușă deschisă

Dacă ușa frigiderului nu este închisă etanș, după un anumit timp, se declanșează o alarmă, care anunță intrarea aerului cald în cameră. Astfel poți ști întotdeauna dacă produsele tale sunt în pericol și poți preveni stricarea lor.

Foto 5 Samsung RB33J3200EL
Foto 6 Samsung RB33J3200EL

Mai mult spațiu de depozitare

Organizarea internă bine gândită a spațiului oferă oportunități suplimentare pentru depozitarea unui număr mare de produse diferite.