Gătește cu plăcere

Cu grătarul Tefal GC205012 vă veți putea realiza întregul potențial culinar. Combină perfect simplitatea și funcționalitatea, datorită cărora fiecare gătit vă va provoca exclusiv emoții pozitive. Cu o putere încorporată de 1600 de wați, grătarul face o treabă excelentă în orice sarcină, în timp ce poate fi folosit ca grătar pentru fripturile de carne și pește, pentru a prepara sandvișuri și chiar pentru a încălzi mâncarea.

Foto 1 Tefal GC205012
Foto 2 Tefal GC205012

Farfurii moderne

Dezvoltatorii au echipat grătarul cu plăci antiaderente de înaltă calitate, datorită cărora puteți uita pentru totdeauna să adăugați ulei sau grăsime. În același timp, suprafața de lucru (600 cm²) este suficientă pentru a găti mai multe porții într-un singur ciclu de lucru.

Design practic

Modelul se deosebește printr-un caracter practic exclusiv și un aspect plăcut. Este echipat cu un termostat reglabil cu indicator gata de utilizare si un maner termoplastic care nu se incalzeste. În plus, o carcasă metalică durabilă protejează în mod fiabil toate piesele de deteriorare, iar un cablu de alimentare lung vă permite să plasați grătarul în orice loc convenabil.

Foto 3 Tefal GC205012
Foto 4 Tefal GC205012

Design pliabil

Dacă este necesar, Tefal GC205012 poate fi pliat rapid, ceea ce facilitează foarte mult transportul și depozitarea acestuia. Ideal pentru ieșiri în natură.

Îngrijire de bază

Gratarul nu necesita ingrijire speciala si are o durata de viata indelungata. În plus, plăcile detașabile cu înveliș antiaderent pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce economisește mult timp și efort.  

Foto 5 Tefal GC205012