KIT DE DISPOZITIVE WIRELESS MK270: TASTATURA ȘI MOUSE


KITUL TĂU WIRELESS


Kitul wireless MK270 constă dintr-o tastatură confortabilă de dimensiuni mari și un mouse compact, ergonomic. Tastele multimedia dedicate, tastatura numerică și controlul precis al cursorului vă fac munca mult mai ușoară și mai plăcută. Și conectivitatea wireless stabilă facilitează configurarea și economisește spațiu pe desktop. În mod surprinzător, acesta este cel mai bine vândut kit de acest gen din lume!










TASTATURA MĂRIME COMPLETĂ



Tastatură confortabilă de dimensiuni mari pentru o muncă eficientă. Cu opt taste media amplasate convenabil, puteți face mai multe lucruri în mai puțin timp, inclusiv redarea de muzică, navigarea media și reglarea volumului.

MOUSE CONVENIENT ȘI COMPACT


Designul confortabil urmează contururile naturale ale palmei, permițându-vă să lucrați mult timp fără oboseală. Acest mouse wireless compact va atrage atât utilizatorii dreptaci, cât și cei stângaci. Și cu un control cursor lin, mouse-ul este ușor de navigat pe majoritatea suprafețelor.


SIMPLU ȘI FĂRĂ CABLU


Conexiune wireless stabilă și fiabilă la 2,4 GHz cu o rază de acțiune de 10 m asigură o recepție stabilă a semnalului și fără întârzieri Un receptor USB miniatural nu ocupă spațiu pe desktop și poate rămâne conectat permanent la computer.

Fiabilitate și durabilitate

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate și fiabilitate, iar cel mai bine vândut kit MK270 din lume, cu un aspect familiar, nu face excepție.


FUNCȚIONEAZĂ ȘI NU SPARE

Această tastatură are un design rezistent la scurgeri, taste durabile și picioare înclinabile stabile, reglabile pe înălțime. Cu o durată lungă de viață a bateriei (36 de luni pentru tastatură și 12 luni pentru mouse) și comutatoare, nu trebuie să schimbați frecvent bateriile.