KIT WIRELESS MK220 : TASTĂ ȘI MOUSE

Un kit wireless care ocupă spațiu minim

DISPOZITIVE COMPACT WIRELESS

Bucurați-vă de toate avantajele conectivității wireless cu acest kit versatil. Tastatura mică are o tastatură numerică ideală pentru introducerea datelor, efectuarea calculelor și navigarea. Astfel, vă permite să lucrați mai productiv și, în același timp, ocupă mai puțin spațiu. Mouse-ul cu design simetric oferă urmărire lină și derulare precisă, facilitând navigarea oriunde vă aflați - la serviciu sau acasă.

TASTATURA CU SPATIU MINIM

Cu un design compact, această tastatură are toate tastele de care aveți nevoie, inclusiv tastele numerice, fără a fi supradimensionate, ca modelul full-size. Este ideal pentru acei utilizatori care lucrează în spații înguste sau au o figură în miniatură. În acest fel, puteți plasa mouse-ul mai aproape de tastatură, astfel încât să nu fiți nevoit să o atingeți - acest lucru vă ajută să evitați oboseala. În plus, datorită amprentei sale reduse, puteți lua dispozitivul cu dvs. oriunde ați merge.

MOUSE PORTATIV SIMETRIC

Acest mouse portabil mic oferă funcții de urmărire lină și precisă și de derulare a liniei. Datorită formei sale convenabile, dispozitivul poate fi acționat atât cu mâinile stângi, cât și cu mâinile drepte, iar dimensiunea sa compactă vă permite să îl luați cu voi oriunde mergeți.

CONEXIUNE SIMPLĂ CU TEHNOLOGIA PLUG-AND-PLAY

Fără modificări, fără probleme. Conectați receptorul la portul USB, iar kitul MK220 este gata de utilizare. Conexiunea wireless stabilă și fiabilă funcționează fără întârzieri sau întreruperi până la 10 metri distanță de dispozitive, ceea ce promovează libertatea de mișcare.

CALITATE PE CARE VĂ POTEȚI MIZA

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate, iar acest kit nu face excepție.
Datorită designului impermeabil, tastatura poate rezista chiar și la o utilizare dură într-un mediu de birou.

O TASTATURĂ CARE NICIODATĂ NU TE
VA LĂSA NICIODATĂ

Economică și eficientă din punct de vedere energetic, tastatura poate dura până la 24 de luni fără a schimba bateriile, iar mouse-ul poate dura până la 12 luni cu tehnologia de economisire a energiei.

FĂCUT DIN PLASTIC RECICLAT

Părțile din plastic ale MK220 sunt fabricate din plastic reciclat certificat (66% pentru mouse, 44% pentru tastatură și 75% pentru receptor). Reutilizarea elementelor din plastic ale electronice depășite și depășite poate reduce semnificativ cantitatea de emisii de dioxid de carbon în mediu.