H110 STEREO HEADSET

3.5mm dual plug computer headset

MODUL SIMPLU DE A ÎNCEPE A VORBIT ONLINE

Pentru computere care utilizează porturi separate de intrare și ieșire audio de 3,5 mm pentru microfon. Simplu și eficient pentru utilizarea de zi cu zi și compatibil cu majoritatea sistemelor de operare și platformelor. Obțineți exact ceea ce aveți nevoie pentru a auzi și fiți auziți clar.

SUNET STEREO

Bucurați-vă de sunet clar pentru muzică, jocuri și apeluri. O căști stereo fiabile pentru sarcinile zilnice, inclusiv apelurile video cu familia sau colegii.

MICROFON ROTATIV

Brațul se poate roti la 180° pentru a fi purtat la stânga sau la dreapta. Microfonul flexibil poate fi poziționat pentru o mai bună captare a vocii și reducerea zgomotului de fundal. Boom-ul poate fi ascuns atunci când nu îl folosiți.

BANTA REGLABILĂ

Căștile stereo robuste, dar ușoare, au o gamă largă de reglaje. Pernele de urechi din spumă ultra-moale oferă ore în șir de confort.

CONECTARE DUBLĂ PRISE

Se conectează la computere care utilizează mufe audio separate de 3,5 mm pentru porturile de intrare și ieșire audio pentru microfon. Nu este compatibil cu Chromebook ™ , tablete sau Mac.