O viață mai inteligentă cu SmartThings

Sincronizează-ți casa pentru a se potrivi stilului tău de viață. Permite aplicației SmartThings să îți ofere informații cu privire la dispozitivele conectate, să te ajute la treburile casnice și să-ți îmbunătățească experiențele, atât în interiorul, cât ​​și în afara casei. Toate acestea cu o singură aplicație.

Descarcă aplicația SmartThings.

Viață mai simplă. Casă personalizată.

Optimizează-ți dispozitivele pentru casă pentru un stil de viață inteligent, adaptat nevoilor tale.
Bucură-te de o casă personalizată cu dispozitive inovatoare compatibile cu SmartThings, care îți vor simplifica viața de zi cu zi.

Lasă grijile deoparte

Casa ta la îndemână

Gestionează-ți setările de acasă fără a te ridica de pe canapea. Utilizează aplicația SmartThings pentru a verifica dispozitivele și multe altele.

Casa este în mâinile tale

SmartThings este o telecomandă puternică pentru casa ta. Descoperă modul în care o singură aplicație îți poate îmbunătăți în mod drastic stilul de viață.

O casă care funcționează conform programului tău

Acum casa ta poate ține pasul cu programul tău încărcat. SmartThings îți permite să îți automatizezi casa, astfel încât diminețile să fie mai ușoare și nopțile să fie mai calme.

Îmbogățește-ți experiența Samsung Galaxy

Fă ce ai de făcut în fiecare zi, însă mai bine cu ajutorul SmartThings. Integrată acum în mod nativ în diverse aplicații instalate pe dispozitivele Galaxy, opțiunea SmartThings îți face experiențele zilnice mai intuitive, mai convenabile și mai plăcute.

Matter și SmartThings.
Un început fără efort pentru o casă mai inteligentă.

SmartThings funcționează cu Matter, un standard de conectivitate inovator susținut de peste 280 de companii, astfel încât tu poți decide ce dispozitiv să iei acasă. Trebuie doar să cauți sigla Matter.

Lasă-te complet absorbit de muzica ta

Cu SmartThings Music Sync, culoarea și luminozitatea luminilor Philips Hue dansează pe melodiile tale pentru ca tu să te bucuri de muzică cu urechile, ochii și sufletul.

Viața de acasă cu SmartThings

Lasă aplicația SmartThings să se ocupe de treburile și stresul de zi cu zi, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce este cu adevărat important.

Controlează locuința din mașină

SmartThings pentru Android Auto îți menține casa în ordine. Controlează-ți dispozitivele SmartThings de pe ecranul de bord - poți sta cu ochii la drum și nu la smartphone. Ești aproape de casă? Pornește termostatul, pornește purificatorul de aer și deschide ușa garajului, toate acesta dând clic pe „Bun venit acasă” din mașina ta.

Viața e puțin mai ușoară cu un asistent vocal - sau doi

Pornește televizorul și aspiratorul printr-o comandă vocală. Îți poți controla casa cu asistentul tău vocal preferat sau cu toți asistenții vocali pe care îi folosești.

Conectează-te și beneficiază de noi experiențe cu SmartThings

SmartThings este bine integrat cu alte dispozitive inteligente pentru a-ți face viață cât mai ușoară. Trebuie doar să cauți simbolul „Works with SmartThings“ în magazine și online.

Să începem cu SmartThings

Viața complet conectată este doar la un buton distanță. Atinge meniul „Cum se utilizează”, din aplicația SmartThings.