MASINA DE BUCATARIE CU MULTI-POSIBILITATI

Cumpărați Kenwood KHH326WH MultiOne este să cumpărați o mașină de bucătărie compactă care să înlocuiască mai multe aparate și să ocupe puțin spațiu în bucătărie. Dispozitivul are un control convenabil, un motor puternic și capacități multiple datorită unei selecții largi de atașamente suplimentare. Mașina de bucătărie are un corp din plastic de înaltă calitate.

PUTERE ȘI VITEZE

Mașina de bucătărie funcționează cu o putere de 1000 de wați. Un astfel de dispozitiv este capabil să facă față frământării aluatului gros, stoarcerii sucului și preparării cărnii tocate. Prețul Kenwood KHH 326 WH MultiOne este accesibil și accesibil, deoarece obțineți un dispozitiv puternic pentru aproape toate sarcinile de gătit. Un comutator special vă permite să reglați modurile de viteză. Doar 5 viteze, este, de asemenea, posibil să lucrați în modul puls.

CASTRON

Material bol - oțel inoxidabil periat. Într-un astfel de recipient, puteți bate până la 8 albușuri și frământați până la 0,8 kg de aluat gros. Volumul total al bolului este de 4,3 litri. Un capac special servește drept protecție împotriva stropilor în timpul amestecării și există, de asemenea, o fereastră în capac pentru adăugarea ingredientelor în timpul funcționării aparatului de bucătărie Kenwood MultiOne KHH326 WH.

BICĂ DE ROȚI UNIVERSALĂ

Bata universală oferă un proces ușor de biciuire și amestecare.

K-MIXING AMESTICATOR

Amesticator în formă de K este duza semnată a mașinii de bucătărie Kenwood și are forma logo-ului companiei. Designul special al duzei vă permite să ajungeți în toate zonele vasului. Acest atașament este cea mai bună alegere pentru amestecarea ingredientelor în feluri de mâncare precum pateu, prăjituri de pește, chiftele și cârnați.

Cârlig de testare

Ideal pentru prepararea aluatului de pâine sau a bazei de pizza, precum și pentru frământarea aluaturilor dulci pentru diverse produse de patiserie.

BLENDER

Blenderul din sticlă este ideal pentru tocat și amestecat alimente. Volumul blenderului este de 1,2 litri.

PROCESOR ALIMENTAR

Livrat cu 3 discuri de răzătoare / tocătoare. Volumul bolului robotului de bucătărie este de 2,1 litri.

STORCATOR

Storcătorul vă permite să faceți fructe și legume tari și moi.